Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Sci-Fi
  • Horor

Zaujímavosti k filmom (13)

Prison Break: Útek z väzenia - Návrat

Prison Break: Útek z väzenia - Návrat (2017) (séria)

V Maroku 30. mája 2017 utrpel behom natáčania Dominic Purcell (Lincoln Burrows) zranenie. Po tom, čo mu počas scény spadla na hlavu oceľová tyč, musel byť okamžite hospitalizovaný. Výsledkom zranenia bolo 20 stehov na ľavom lakti, zlomený nos a početné rezné rany na ruke, ktoré si vyžiadali ďalšie zašívanie. Purcell podľa vlastných slov ucítil bolesť takého rázu, že mal pocit ako by mu explodovala hlava. Dezorientovaný padol na kolená a jeho kaskadérsky dublér si vraj všimol kúsok poodhalenej lebky a takmer rozpolený nos. Podľa slov plastického chirurga, ktorý herca operoval, mu zachránilo život to, že má v oblasti hlavy tlstejšiu vrstvu kože.

Prison Break: Útek z väzenia - Návrat

Prison Break: Útek z väzenia - Návrat (2017) (séria)

Wentworth Miller (Michael Scofield) a Dominic Purcell (Lincoln Burrows) sú veľmi blízki priatelia v reálnom živote. Okrem toho, že si spolu zahrali už v seriáloch Flash (od r. 2014) a v spin-offe Legendy zítřka (od r. 2016), sú zodpovední za vznik 5. série Prison Breaku. Prišiel s tým Purcell, ktorý navrhol reštart série Millerovi. Tomu sa nápad pozdával natoľko, že s ním zašiel do TV Fox, aká dala myšlienke zelenú.

Mutant X

Mutant X (2001) (seriál)

Jesse Kilmartin (Forbes March) mal mať pôvodne schopnosť rozdeliť sa na tri osoby.

A-Tím

A-Tím (1983) (seriál)

V pilotnej epizóde s názvom "Mexican Slayrider" stvárnil Facemana Tim Dinugan. Čoskoro však bol preobsadený Dirkom Benedictom, pretože bol "príliš mladý a príliš vysoký." Podľa herca mal byť ale tím z vietnamských veteránov a vojna vo Vietname skončila počas jeho druhého ročníka na výške.

Nezvestní

Nezvestní (2004) (seriál)

Josh Holloway, ktorý stvárnil Sawyera, mal počas celého seriálu obuté svoje vlastné topánky. Mal ich už roky predtým, než vôbec začala produkcia.

Inteligence

Inteligence (2014) (seriál)

Organizácia, ktorej Gabriel (Josh Holloway) patrí, sa volá USCC, čo je skratka pre United States Cyber ​​Command.

Mutant X

Mutant X (2001) (seriál)

V 21. epizóde 2. série s názvom "Reawakening" sa postavám aj napriek extrémne nízkym teplotám neparí z úst.

Mutant X

Mutant X (2001) (seriál)

Mutant X sa dočkal troch sérií, ale zostal nedokončený kvôli krachu produkčnej spoločnosti.

Reklama