Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Komédia

Posledné recenzie (4)

plagát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizóda) 

Filler epizoda - dej neposuva nikam dalej, nerozsiruje svet tiez nijako oproti predoslim dielom. Je to samostatne stojaci, self contained. diel. Zacina mi ale vadit jedna vec. V Kazdom diely sa zatial na zaciatku povedalo, co sa stane a to sa aj stalo. Napriklad v tomto diely povedal Joel, ze dojdu raideri, v noci a zobrojeni a presne to sa aj stalo. Citanie listu na rozlucku je tiez spoiler pre cely serial, takze zas veci ktore sa budu diat, asi nikoho neprekvapia, skoda. Nick Offerman super!

plagát

Obi-Wan Kenobi - Časť V (2022) (epizóda) odpad!

Prvotné nadšenie po vzhliadnutí Ewana McGregora ako Obi Wana veľmi rýchlo vypršalo. Niet dielu, pri ktorom by som nechápavo klepal na čelo. Serial si vie protirečiť od scény k scéne. V 2. časti, Vader force pushne Obi-Wana z plameňa, pričom ten plameň uhasí, ale už to nevie spraviť znova o par sekúnd neskôr. V 3. časti napríklad, Obi Wan ledva pohne nejakou prkotinou a o pár minút neskôr už vie zadržať prasknuté sklo hlboko pod vodou na ktoré posôbí mega tlak. V tejto časti sa nemôžu evakuovať všetci ľudia, lebo majú prednosť tí čo čakali už mesiace, ale pri útoku sa zázračne už všetci zmestia. (ak ma byť problém destinácia a nie kapacita lode, tak to tiež nedáva zmysel, že tam museli kvôli tomu čakať mesiace, namiesto toho aby aspoň niekam išli a odtiaľ sa zas presunuli kam potrebujú. Keď sa skrývajú pred Impériom, aspoň by ich ťažšie vedeli trackovať, ako takto keď sú stále na tom istom mieste .....).  Vader ma "kúl" moment pri používaní "Sily", ale znova ma asi dáky cooldown na "kúzla" a nemôže to spraviť znova. Hlavná postava seriálu akrobatka Reva, vraj prežila útok na Jedi Temple počas order 66 tak, že predstierala smrť, priamo pred Anakinom. Vo svete, kde force sensitive ludia vedia vycítiť smrť niekoho cez celú galaxiu. Pod lampou je najväčšia tma? Taktiež vo filme epizoda 3 vidno ako kloni ešte preventívne strielajú do mŕtvol. Scenáristi sú proste úplne strašný. Lightsaberami sa tu ludia prepichujú ako hrozienka na jednohubke, ale zjavne to nemá žiadný efekt, lebo veselo žijú ďalej. Toľko k jednej najobávanejšej zbraní v galaxií v podaní Disney.

plagát

Boba Fett: Zákon podsvetia - Kapitola 7: V mene cti (2022) (epizóda) odpad!

Pozor Spoilery Tak finále za nami. Motív Boba Fetta stále neznámy. Hlavný hrdina ktorý nerobí vlastné rozhodnutia, ale je len posúvaný dejom pasívne inými postavami, nie je zaujimavý. Buď za neho hovorí a rozmýšľa Fennec, alebo ustúpi okamžite teenagerskemu bike gangu, ktorý nechcú poslúchnuť jeho povely/plány. ( Boba: ideme sa skryť do paláca, tam máme dobré miesto. oni: nie, my ostaneme tu. Boba: ok, ostaneme tu.) Veľké vyvrcholenie absolútne bez napätia, bez postáv na ktorých by mi záležalo.  Nesmrteľnosť postavy kvôli jednej prilbe a náprsnemu platu, ktorý je neskutočný magnet na všetko čo je na Bobu vystrelené. Neskutočne hlúpe zábery ako do nich prášia non-stop, už to nimi klepe, ale všetko to pália zrovna do brnenia, takže vyviaznu vždy bez škrabnutia (znova, žiadne napätie, lebo hrdina proste v ohrození nie je). Na vycvičenie rancora bolo vraj treba neskutočne veľké úsilie a čas, ale nič z toho nebolo nikdy ukázane ( okrem scénky kde sa to spomínalo), ale odrazu je proste vycvičený. plusy epizody : - Boba na Rancorovi - Mando + Boba fight

Posledné hodnotenia (319)

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023)

odpad! 24.12.2023

Oppenheimer (2023)

26.11.2023

Tvorca (2023)

30.09.2023

Strážcovia galaxie 3 (2023)

10.07.2023

Francúzska depeša Liberty, Kansas Evening Sun (2021)

10.07.2023

Asteroid City (2023)

10.07.2023

Spider-Man: Cez paralelné svety (2023)

04.06.2023

Invalid (2023)

24.02.2023

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizóda) (S01E03)

31.01.2023

Reklama