Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dokumentárny

Recenzie (10)

plagát

Rocky Balboa (2006) 

Najslabší Rocky :( Až na pár motivačných hlášok to je fakt bieda.

plagát

V ringu s Alim (2009) 

Obrovský frajer s obrovskou "papuľou" :) Ale aj tak boxer, aký na svete nemá páru. :)

plagát

Tekken - Boj o život (2010) 

Jedná bezduchá bitka bez štipky normálneho príbehu. Svet je rozdelený na 8 skupín a najsilnejšia z nich sa volá "tekken". Každý rok sa v jednej z nich organizuje bitka na život a na smrť. Hlavný hrdina sľúbil svojej matke že do Tekkenskej bitky nikdy nepôjde no ešte predtým behá ako pripečený a kradne aby mohol zarábať "medzinárodné doláre". Ešte keď bol "borec publika" mladý tak ho trénovala jeho mamička ktorá bola zabitá 2 "kladivami" asi preto lebo nemala medzinárodné doláre. o.O Ale Jon Foo bol za mlada poctivý študent tak sa rozhodol že ju pomstí a nemal problém "rozjebať" aj 50 takých ako tí dvaja. wtf ? Príbeh ako by ani Mohamed Khashoggi nevymyslel :D a áno skoro by som zabudol :POZOR SPOILER

plagát

Najmocnejší muž FBI (2011) 

Dosť nudný film a ani neviem na ktorý krát som ho dopozeral úplne do konca. Ale prihliadnúť na fakt že rozpočet nebol dva krát najväčší tak môžem povedať že až taká katastrofa to nieje. Lincoln je omnoho horší. Eastwoodova hudba je tak perfektná že musí na sračku rozložiť aj najväčších borcov, aj keď to je len brnkanie na klavíri. /60%/

plagát

Útek zo Sibíri (2010) 

Ďalší priemerný a na čsfd neskutočné prehodnotený film, ktorý si nezaslúži ani tie 3*, pretože som sa celý čas nudil a dokonca som 2x zaspal.Ideálne akurát tak pre hluchonemé sliepky, ktoré sa celé dni bavia tým, že si v tme a tichu počítajú chlpy na genitáliach a z výsledkov zostavujú koláčové grafy mesačných prírastkov. Omnoho väčšia zábava než toto tupé svinstvo. Filmy s vojenskou tématikou mám rád ale toto ma vôbec za srdce nechytilo. Je to nudné a počúvať tam niekoho, kto tam trepe o tom ako si osolí kurča, tak to už je moc -_-. P.S. 3* za ten koniec kde boli ukázané aspoň tie historické udalosti. :)

plagát

Malý Herkules (2009) odpad!

Tak tento film som sa rozhodol pozrieť z toho dôvodu, lebo som si myslel, že si nemôžem nechať ujsť takýto skvost, ktorý ma na ČSFD najnižšie hodnotenie zo všetkých filmov. A tak som nechal tých úbohých prckoch v kábloch behať z batôžkami plnými dát, aby my týmto skvostom zasrali Hard-disk. Keď som to už mal v notebooku, tak som pozeranie odkladal tak dlho , ako sa len dalo. Asi po pol roku som sa rozhodol že si to pustím a po približne 5 minútach som to vypol s tým, že som práve prekonal infarkt. Na druhý deň som si povedal že to pustím znovu ale budem si dávať pozor. Tých prvých 5 minút som zase dostával šoky, no vydržal som to. Asi po pol hodine som si vymýšľal falošné výhovorky pre seba, aby som to mohol vypnúť. A zrazu som potreboval ísť močiť z močenia sa stalo sranie a dokonca som sa potreboval aj sprchovať. Keď som sa vrátil tak som pocítil silnú túžbu ísť si zacvičiť, len aby som to nemusel pustiť znova. No po pár mesiacoch som sa odhodlal posilnený nejakým alkoholickým nápojom že to pozriem do konca. A stalo sa. Na ČSFD som tomu hneď napálil odpad a odišiel. :D++P.S. Komentár je z väčšej časti vymyslený, len aby ste si predstavili aká to je sračka. :)

plagát

Pokojný bojovník (2006) 

"Netreba hľadať; ani tie najväčšie výkony nikam nevedú. Vôbec na nich nezáleží, preto buďte šťastný hneď teraz ! Jedinou skutočnosťou na svete je láska, pretože je začiatkom aj koncom všetkého. A jedinými zákonami sú paradox, humor a zmena. Nič nie je, nikdy nebolo a nikdy nebude problémom. Zanechajte svoje naháňanie sa, hoďte za hlavu svoje starosti a otvorte sa svetu. Netreba sa brániť životu; jednoducho robte, ako najlepšie viete. Otvorte oči a uvidíte, že ste oveľa viac, ako si dokážete predstaviť. Ste svet, ste vesmír; ste sami sebou a tiež všetkými ostatnými ! Všetko je to pozoruhodná Božia Hra. Zobuďte sa a berte všetko s humorom. Netrápte sa, buďte len šťastný. Už teraz ste slobodný!" - ukážka z knihy, ktorá je perfektná, čo sa o filme povedať nedá. Plno vecí čo sú v knihe, nie sú vo filme ani spomenuté. V Českom dabingu som mal pocit že Sokrata dabuje nejaký basista a nie normálny dablér. Dokonca aj vo filme vypadal ako nejaký alkoholik a narkoman. A tie herecké výkony?? WTF? Pri nich sa mi chcelo až plakať. Ten film som pozeral na 3x pretože prvý krát som zaspal a pri druhom som sa tak nudil že som to musel vypnúť. 3* ani neviem prečo dávam ale možno preto že ten film je natočený podľa knihy, ktorá je fakt perfektná. :)

plagát

Lincoln (2012) 

Nie, nie, nie, nie, nie a ešte raz nie. Toto nieje možné žeby jeden z mojich najobľúbenejších režiserov natočil takúto sračku a za taký rozpočet - 65 miliónov. Fakt, že sa príbeh odohráva celý čas v kancelárii veru nepridá filmu ani trochu na zaujímavosti, ba ešte jej riadny kus uberie. Daniel Day-Lewis sa tam mohol aj roztrhnúť no jeden herec to už nemohol zachrániť. Trochu mi chýbal aj atentát, pretože ak po 2 hodinách sledovania príde nejaký dedko a oznámi že Lincoln je mŕtvy tak to tiež pekne naserie a celkový dojem z filmu sa ešte zhorší. Ak mal tento film rozpočet 65 miliónov , tak mojím sedliackym rozumom som vypočítal že Daniel Day-Lewis si musel zobrať aspoň 75% z celkového rozpočtu pretože v tom filme nemohlo byť nič tak drahé, zvlášť ak Clint Eastwood dokázal za takmer polovičný rozpočet natočiť 1000000x lepší životopisný film - J. Edgar, v ktorom boli ukázané aj nejaké výbuchy a príbeh sa celý čas neodohrával v kancelárii :)

plagát

Drive (2011) 

Fúú tak teraz absolútne neviem ani ako začať , pretože po pozretí toho filmu mám husiu kožu na celom tele. Je to mrazivý film o tom čo dokážu peniaze v tomto skazenom svete. V prvej polovici som si vravel že je to obyčajný priemerný film s nejakým taxikárom v hlavnej úlohe. No keď sa Beniciov otec vrátil domov z vezenia tak sa všetko začalo. Lúpenie, bitky, vraždy... Na konci taxikár odíde bez miliónu, ktorý si mohol len tak zobrať pretože už nikomu nepatril , no on si ho nezobral pretože vedel že sú aj dôležitejšie veci ako peniaze. P.S. Tak excelentné soundtracky, ako v tomto filme, som ešte nepočul :)

plagát

Geissenovci - Ťažký život milionárov (2011) (relácia) 

Čo vznikne ak si neskutočný milionár zoberie za ženu vypatlanú blonďavú zlatokopku ? odpoveď : - Seriál Geissenovci - Ťažký život milionárov :) Inému podobnému seriálu by som dal hodnotenie odpad . Ale tu nie pretože to tu všetko zachraňuje Róbert , ktorý si vie robiť srandu všade a zo všetkého , no hlavne zo svojej manželky . Hlášky tipu : "Zlatko trčí ti sopeľ" sú na dennom poriadku a tak pri pozeraní mam o zábavu postarané . Je fakt , že sa my táto parta multimilionárov trochu hnusí no na šťastie je tu Róbert a jeho nie moc inteligentná blonďavá žena Carmen - ktorá ani nevie že môže byť niečo staršie ako 2013 rokov :)