Reklama

Reklama

Geissenovci - Ťažký život milionárov

(relácia)
  • Slovensko Geissenovci na Slovensku (viac)
Reality-TV
Nemecko, 2011, 55 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Reality show o bohatej rodine Geissenovcov, ktorá divákom ukáže, aký „ťažký“ je život bohatých. 46-ročný multimilionár Robert Geiss, zakladateľ módnej značky Uncle Sam, žije so svojou rodinou – manželkou Carmen a dcérami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou – v skutočnom prepychu. Geiss vlastní mnohé nehnuteľnosti, okrem iného penthouse v Monaku, vilu v Saint Tropez či reprezentatívny dom v Kitzbüheli, luxusnú jachtu, veľký automobilový park, v ktorom nechýba Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už len z tohto výpočtu je zrejmé, že Robert Geiss si vyberá len luxusné veci. Vedie však skutočne taký závideniahodný život v prepychu, o akom sa obyčajným smrteľníkom môže iba snívať? Presvedčte sa o tom v seriáli nemeckej RTL II a vyberte sa s Geissenovcami na cestu do zaujímavých kútov našej planéty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (122)

peiton 

všetky recenzie používateľa

Na jednej strane povedzme si,načo je dobrý takýto druh relácie,ale zase na strane druhej si rada pozriem aké vedú životy bohatí ľudia a čo sa im na tom páči.On - pán Robert zakladateľ a majiteľ prestížnej modnej značky,ona - pani Carmen bývalá miss fitnes,ktorá bola na správnom čase na správnom mieste.Teraz už len plastika sem,plastika tam..Robert je ťažký pohodák,javí sa mi ako obyčajný človek,ktorý si rád a hlavne sústavne uťahuje zo svojej ženušky.Ked klapka beží sa mi ich vzťah javí ako celkom,ideálny,seriozny,priateľský.Vraví sa,že peniaze kazia charakter,takže za kamerami to môze byť na oplátku aj riadna divočina. ()

Timy68 

všetky recenzie používateľa

Omlouvám se všem, kteří budou na mé hodnocení znechuceně koukat s myšlenkou, jak jsem jen mohla dát až 2** Ale prostě ty hemzy Carmen a neustálý zazdívání Roberta někdy opravdu stojí za to občasný zkouknutí :-D 'Róbert, ja to vidím rozmazane !' 'Musíš si nasadiť okuliare, toto je 3D televízor.' 'Stále to vidím rozmazane !' 'Ale 3D okuliare, nie slnečné' :DD Nikdy nepochopim, proč všude chodí Carmen na 10-ti cm podpatcích... Proč si třeba do tašky nehodí blbý žabky, který by jí zabrali minimum místa, kdyby jí náhodou bolely nohy. A pak se vymlouvá, že nevěděla, že budou tolik chodit. Prostě bloncka... ()

Reklama

beso74 odpad!

všetky recenzie používateľa

Potom si decko zapne telku a vidí Mojsejovcov alebo Geissenovcov či iných chytrákov, čo po otvorení svojich úst poskytujú jednu erudovanú informáciu za druhou. Ale oni sú bohatí a učiteľ, čo ich učí je chudák, ktorého osud nezaujíma ani vlastnú vládu. A deti nie sú hlúpe, zistia, že lepšie je byť bohatým a hlúpym ako múdrym a chudobným. Výsledok? Vychovaný priemerný divák s inteligenciou primeranou tomu čo pozerá a nanešťastie majetkom, pre ktorý by Robert ani okom nežmurkol... ()

danco123 odpad!

všetky recenzie používateľa

Hnus! Na niečo takéto sa ani nedá pozerať. Príde mi to ako provokovanie ľudí, pretože pozerať sa hodinu na niekoho, kto rozhadzuje peniaze, ktoré vlastne získava zato že sledujem jeho reláciu a nikdy poriadne ani nepracoval, mi príde ako vysmievanie sa ľudom, ktorý tu musia pracovať za almužnu. Absolútny odpad! ()

kulyk odpad!

všetky recenzie používateľa

Čirá radost! Když hovada dokáží vykořisťovat a týt ze systému natolik, že si mohou dopřát pozlacený bidet (jedno, že neví co s ním) a k tomu vlastní trošku toho exhibicionismu v duši, pak vznikají podobné skvosty, jako Mojsejovci, Geissenovci, Rezešovci a Klausovci. Samozřejmě, že se jedná o pořady postavené na nenávisti, závisti a znechucení, kromě obrázků ze života troglodytů tak nastavují zrcadlo i nám samotným, to však tvůrce neomlouvá. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • V januári 1995 sa Robert a Michael rozhodli firmu predať, a tak zarobili 140 miliónov nemeckých mariek, čo je dnes približne 71,4 milióna eur. (cargobull)
  • Vo vozovom parku rodiny sa nachádzajú: Audi Q7 V12 TDI, Bentley Continental GTC, Rolls Royce Phantom Coupé, Mini Cooper Cabrio a Hummer H3. Hodnota všetkých áut dokopy sa pohybuje okolo 950 000 € (cca 25 miliónov Kč). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama