Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Komédia
  • Sci-Fi

Recenzie (31)

plagát

Neutečieš (2014) 

To sa natahovalo ako žuvačka, ani štipka napätia. Som veľmi rada,že som na to nešla do kina.

plagát

Svědectví (1994) (seriál) 

Mala som veľmi veľké očakávania a splnili sa. Najskôr som prečítala knihu a potom videla film. Pustila som si ho s obavami, ako to už pri filmových spracovaniach Kingovych kníh býva, väčšinou sú veľmi zlé a tie fakt dobre zratam na prstoch jednej ruky. Tento bol však dobrý. Ako horor nie,to ale ani knižka nebola, ale veľmi ma potešilo, že nebola vynechana polka knihy. Sám Stephen King ma pobavil svojou malou rolou a Gary bol tiež fajn,takže za mňa veľká spokojnosť.

plagát

V tvári démona (2014) 

Zaspala som a tak sa ani nemôžem vyjadriť k tomu či to vykradlo iné filmy alebo čo. Zaspať sa dá pri všeličom, romantike, dráme ale keď zaspite pri horore niečo nie je ok. Čiže aké ponaučenie z toho plynie? Škoda kaziť oči týmto filmom.

plagát

Na hrane zajtrajška (2014) 

Tom je taký malý tajtrlik, ale treba mu uznať že filmy má v poslednej dobe dobré. Ako vždy sám zachránil svet a my sme mu vďační. Efekty perfektné.

plagát

Volanie smrti (2014) 

Pokazde keď idem pozerať film vždy sa pozriem sem na hodnotenia. Niekedy sa stotoznim inokedy vôbec. Pri tomto je to 50:50. Susan je Pani a mám ju rada,potešila aj tu. Nepáčil sa mi koniec, ale nenudilo ma to a zaujímalo ma ako to celé dopadne,čo je vlastne úspech filmu udržať pri ňom diváka,preto to je taký priemer,aj keď s takým o ničom koncom.

plagát

Annabelle (2014) odpad!

Veľké očakávania ktoré som mala sa nenaplnili ani zďaleka. Tešila som sa ako decko na novú hračku a z kina som odchádzala neskutočne sklamaná, čo som ani nemohla priznať lebo som donútila svoju polovičku ísť so mnou a tieto filmy sú pre neho utrpením. Tento raz som to utrpenie zdielala s ním. Hlavná hrdinka dostala krc a celý film sa tvárila rovnako, človek jej neveril ani nos medzi očami,jediný moment strachu alebo napätia počas celého filmu nastal v momente keď som si predstavila že budem musieť ísť na záchod cez celý rad pubertakov ktorých sem tam aj trhlo od zlaknutia. Hrozna nuda a ešte väčšia škoda peňazí. S the conjuring to nemá nič spoločné ani len žánrom.

plagát

Jedna za všetky (2014) 

Dobrý film,bolo mi z neho viac smutno ako veselo,ale nedokážem si predstaviť že v reálnom živote by sa žena takto zachovala,nie tak este tri,ale jednohubka to bola dobrá

plagát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Perfektne urobený sérial. Po veľmi dlhej dobe niečo poriadne a kvalitné!

plagát

Tyran (2014) (seriál) 

Neviem si pomoct ale po strate Brodyho je toto ako naplast na prazdne miesto, velmi vydarene a som zvedava ako to bude pokracovat, zatial velka spokojnost

plagát

Dominion (2014) (seriál) 

Film sa mi pacil asi viac ako tento serial a vobec neviem preco som pozrela az tri casti, lebo dokopy sa tam nic nedeje a cloveka to az uspava. Film sice nebol nic moc ale toto je este horsie.