Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný

Recenzie (39)

plagát

Avengers: Nekonečná vojna (2018) 

"Aký bol film?" " Hmm...nooo..uh...opýtaj sa ma zajtra." Takáto bola moja prvá reakcia na IW. Po dva a pol hodine a po titulkoch, kedy by mal obyčajne nastať v kinosále šuchot a tlačenica všetkých načos smrdiacich a kokakolovo odgrgávajúcich ľudí, bolo tentokrát depresívne mĺkvo. Nik sa nepohol, nik nič nepovedal. ..30 hlavných postáv a 150 minút stopáže znamenalo, že sa niektoré postavy počas celého filmu sotva mihli na plátne (Kap, Čala a spol.). Bolo to samozreme predvídateľné, ale aj tak ma to nepotešilo (Tór, Spajderdecko a Strejndž sú asi viac kúl). Ťažko melodramatický Thanos ma celý čas štval, takže na rozmlátenie jeho fialovej držky si budem musieť ešte rok počkať. Na druhej strane ročný brejk dáva dosť priestoru na emocionálne zotavenie labilných fanúšikov a marvelovským konšpirátorom dáva dosť času na premyslenie tých 14 miliónov možných koncov doktora Strejndža.

plagát

Thor: Ragnarok (2017) 

Z hrdinu, komediant. To, že Ragnarok, pôvodne znamenajúci koniec sveta, je v tomto prípade komédia, je už zbytočné riešiť. Film je po vizuálnej stránke príliš pestrofarebný, s dejom ženúcim sa....nikde. Ako "kinohubka" to bolo fajn, ale po obsahovej stránke ploché, čo je škoda.

plagát

To (2017) 

Konečne úctyhodné spracovanie Kinga. Odchádzala som z kina nadšená. Naozaj. Film mal dostatok ľakačiek, dokonca pár vtipných momentov. Postavy sympatické, hudba super. Bavila som sa až do konca.

plagát

Society (1989) 

To bola jazda! Divné, zvrátené, absurdné, groteskné, slizké, spotené... presne také ako mám rada. Čo viac dodať, jednoducho skvelá zábava, ktorú sa oplatí vidieť.

plagát

Sherlock: Ohavná nevesta (2016) (TV film) 

---Sherlock Holmes a Dr. Watson sa vybrali stanovať. Rozložili si stan a ľahli si späť. O niekoľko hodín budí Holmes Watsona. - Drahý Watson, pozrite sa na oblohu a povedzte mi, čo vidíte. - Vidím milióny hviezd, - odpovedá Watson. - A čo vám to hovorí? Watson rozmýšľa a potom sa rozhovorí. - Z astronomického hľadiska by som povedal, že existujú milióny galaxií a miliardy planét. Z astrologického pohľadu vidím, že saturn je v znamení leva. Čo sa času týka, môj odhad je 3:15. Teologicky videné sa ukazuje, že Boh je všemohúci a my sme malí a nepodstatní. Meteorológ by povedal, že zajtra budeme mať pekné počasie. A čo hovorí obloha vám, priateľu? Holmes potrasie hlavou. - Watson, niekto nám ukradol stan.--- Tento extra Šerlok nepriniesol nič nové, dej sa nijak nepohol a celý tento špeciál (aj keď pekne natočený) bol zbytočný.

plagát

Flowers (2015) 

Znepokojujúce, hypnotizujúce a tak trochu fádne.

plagát

Captain America: Prvý Avenger (2011) 

Celý film bol neuveriteľne nudný a hlavná "hviezda" Kapitán Amérika árijského pôvodu pôsobil ako namastený figurín z múzea madam Tussauds. Jediná dobrá vec z toho vzišla predsa, konečne som si dopísala tu pri prvom Evendžerovi semestrálku a popritom som uvažovala aký úspech by zožal taký filmový Kapitán Kuvajt . To by bol ale tvrďas .

plagát

Vojnový kôň (2011) 

Roky som sa odhodlávala, lebo filmy s touto tematikou citového vydieračstva neznášam. Nakoniec ma presvedčil ujo Štefan a môj milovaný Tom. Bohužiaľ na tých pár kratučkých scénok v ktorých sa objavil, to nestačilo. Filmová patetičnosť vyboptnala až za hranicu znesiteľnosti a človek by neraz vyronil z kútika oka slzičku dojatia nad tou neskonalou chrabrosťou jednéhoto statočného koníka na pestrofarebnom pozadí. K tomu (ako keby toho pátosu bolo málo) hlavný hrdina- toporný chlapec s debilným výrazom v ksichte ma celý čas monštruózne iritoval. Na druhej strane, nemôžem byť iba zlá, * za scénku zo zákopov kedy náš hnedák spojí dokopy osudy dvoch mladíkov na opačných frontoch. Spočítané, podtrhnuté , 2*. Pán Spielberg, to bol teda gýč. A ešte ako dlho trval.

plagát

Cililing a pirátska víla (2014) 

Už od detstva som veľkým fandom Petra Pana, preto ma všetko okolo kapitána Hooka potešilo. Dejovo to nebolo také zlé ako sa môže na prvý pohľad zdať, a človek poľahky vydrží až do konca titulkov.Koniec koncov je to ideálna rozprávočka pre malé dievčatká, ktoré ju asi najviac ocenia. * naviac za peknú pirátsku pesničku.