Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Akčný

Recenzie (6)

plagát

Príšera zo šatníku (1986) 

Neerozumiem ako to mozete hodnotit len ako horor ked je to hororova komedia! Uz si neplette dojmy s pojmami..

plagát

Sedem životov (2008) 

Od začiatku jedna veľká otázka. Nerozumela som kto je prečo je prečo kričal na toho slepého pána. Ale keď sa postupom deju odkrýva tajomstvo Benoveho úžasného diela nezostáva už nič iné ako sa so zatajeným dychom a kopov vreckoviek nechať unášať..

plagát

Volajú ma Earl (2005) (seriál) 

Dostala som sa k tomuto seriálu len nedávno ale zhĺtla som ho za necelý týždeň. Úplne jednoduchý (skoro by som povedala Simpsonovsky) humor pri ktorom človek nemusí rozmýšľať stačí sa smiať. Perfektný nápad na story keďže každá časť je vlastne novým napravením zlého skutku, nič sa teda neopakuje a dej je pútavý. Tiež sa mi páči rednekovský štýl, Earl s jeho výzorom ( ten mustage nemá chybu :D) Randy, Joe prooste postavy s ktorými sa človek môže človek stotožniť a tešiť sa z nich :)

plagát

Dragon Ball (1986) (seriál) 

Na tomto anime som strávila svoje detstvo :) Zaujímave na tomto bolo, že hoci ako dievča som milovala celý seriál čo by sa človek mohol čudovať keďže doteraz nemám veľmi v obľube bojove filmy ani akčné ale toto bolo úžasné. Každý deň bežať zo školy aby som to mohla sledovať, keď nám mama s bratom povedala že to môžeme pozerať až keď budeme mať upratané v izbe :D :D Milovala som každú novú postavu každého zloducha proti ktorému bojovali, ako sa zo zlých stávali dobrý vďaka Songovi (Vegeta, Satan Srdičko? :D) Pozerala som to tiež s poľským prekladom (čiže text ktorý čítal jeden pán) takže som sa tiež vďaka tomuto seriálu naučila plynule po poľsky :D Raz keď budem mať deti budu to mať ako povinnú súčasť detstva :)

plagát

Nepřítomnost (2011) 

Fakt hororový "SKVOST" 40 minút človek pozerá na tučnú Angličanku (dobre bola tehotná) na záblesky jej manžela ktorý jej čosi šepká potom sa objaví, zasa zmizne a autori nám naservírujú dva pohľady jeho zmiznutia jeden o obrovskom pavúkovi ktorý unáša ľudí a druhý o sfetovanej sestre ktorá berie drogy tak ho vymyslela v "rauši" ? Nakoniec zmiznú všetci? WHAT? Akože ja obdivujem človeka čo v tom dokázal nájsť hlbší zmysel.. Jedna hviezdička za toho kultúrneho bezdomovca z podchodu ktorý nosil svojej "vyvolenej" šperky do postele.. :D

plagát

Tajomný muž (2012) 

Celý čas filmu som vážne čakala duchársku zápletku. Potom som si myslela že Júlia dáva svoje deti diablovi aby sa jej vrátil manžel (bola by to typická "hororovská" zápletka ) :) nakoniec keď ukázali malého chlapca ako odchádza so smutnou hudbou v pozadí tak som sa zľakla, že som znova pozerala film ktorý NIKTO nevysvetlí a skončí to tak nezmyselne, že som s tým všetkým chcela hodiť. AALee oplatilo sa počkať.. To prekvapenie na konci, že film dával zmysel, úplne ma odrovnal, prekvapil a zápletka bola dotiahnutá nádherne do konca až po záverečnú scénu so zachráneným dievčaťom kedy mi dokonca vyšli slzy nad tou myšlienkou: "Vziať či nevziať dieťa vlastným rodičom?" Perfektné, 5 hviezdičiek aj za to, že ma film donútil ešte aj po skončení zamyslieť sa..