Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dobrodružný

Recenzie (8)

plagát

Top Gun: Maverick (2022) 

Je to síce klasická americká “sračka” ale takú dobru americkú “sračku” som už dávno nevidel. Asi by to bolo za 4* ale tá posledná scéna … uff, Hollywood ma dostal, tak nech je to za 5*.

plagát

Posledný jednorožec (1982) 

Úžasné a krásne spomienky na detstvo. Tento film som ako malý zbožňoval, ten príbeh, tá hudba, tie postavy vo mne zase prebudili toho malého chlapca, ktorý s úžasom a zatajeným dychom hltal tento film.

plagát

Pixels (2015) 

Oddychovka, ktorá Vás pobaví pár zábavnými momentmi. Od Chrisa Colombusa som však čakal omnoho viac. Film by mohol z hlavnej témy a z nostalgie legendárnych hier vyťažiť určite viac, ako to bolo napríklad pri filme Ralph Wreck It. Zápletka je tu však až príliš jednoduchá a s množstvom typických "amerických vsuviek", ktoré až príliš bijú do očí. Film na utorkový večer.

plagát

Krúdovci (2013) 

"Road movie" prehistorickej rodiny, ktorá rieši problémy s ktorými sa stretávame aj v dnešnej dobe. Pre mňa, ale priemerný animák, ktorý určite nesklame, ale bohužiaľ ani nenadchne.

plagát

Kráľovstvo lesných strážcov (2013) 

Klasický boj dobra so zlom, kde je už po 20 minútach jasné ako to celé skončí. Ale aj napriek tomu to bol veľmi príjemný film, ktorý ma dokázal vtrhnúť do deja. Určite jeden z tých lepších animákov, ktoré som tento rok zatiaľ videl.

plagát

Terapia láskou (2012) 

Tento film je znakom toho, že aj film s romantickým nádychom môže byť pozerateľný a dobrý. Nie je to klasická romantika na akú sme v poslednej dobe zvyknutí, ale je to romantika o dvoch duševne chorých ľuďoch, ktorí sa v dôsledku životných okolností a pádov zaľúbia. Určite príjemné prekvapenie za čo môže skvelá režia, scenár a herecké výkony.

plagát

Hobit: Neočakávaná cesta (2012) 

Som obrovský fanúšik stredozeme, sledoval som postupne každé "Production video" z nátačania Hobita, čiže som sa na tento film veľmi tešil a bol som plný očakávania. A nesklamal ma, určite nedosahuje klalitu LOTR, ale to sa snáď ani prekonať nedá. Mnohým vadí, že je až zbytočne dlhý, ja som si však užíval každú sekundu a vôbec sa mi to nezdalo byť rozťahané. Dnes už asi ľudia nedokážu sedieť v kľude dve a pol hodiny na mieste, pretože inak si tieto námietky neviem vysvetliť. Páčil sa mi najmä začiatok filmu, ktorý nás vťahuje do sveta trpaslíkov, potom stretnutie Gluma s Bilbom bolo taktiež výborné. Vizuálna a zvuková stránka filmu bola ohromným zážitkom. Herecké obsadenie bolo taktiež dobré. Jednoducho mám na stredozem slabosť a tento film mi dal to čo som chcel.

plagát

Skokan (2008) 

Neskutočne nezáživný a nudný film. Mám rád dobré sci-fi, ale toto bolo podpriemerné.