Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Krátkometrážny
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (4)

Sea Wall

Sea Wall (2012)

Krátkometrážna snímka režiséra a scenáristu Simona Stephensa zaujme nielen tým, že je natočená na jeden strih a odohráva sa v jednej miestnosti s jedným hercom. Pozornosť púta najmä rozprávanie Alexa, muža, ktorý v polhodinovom monológu hovorí o láske, potápačstve, viere, o tom, že je presným opakom Daniela Craiga, a dojímavo, vtipne, srdcervúco a dôverne najmä o Lucy.

Tŕň v srdci

Tŕň v srdci (2009)

Francúzsky režisér Michel Gondry zachytáva život svojej tety Suzette a vzťah s jej synom Jean-Yvesom. Sám Gondry sa vyjadril, že podstatou filmu bolo dať svojej tete akúsi spomienku a nahrávku vlastného života a zároveň ukázať, že na vytvorenie zaujímavého dielka nepotrebujete vymyslených hrdinov z Hollywoodu. Stačia skutoční ľudia, ktorí sú rovnako zábavní a pozoruhodní.

Spaced Out Bunny

Spaced Out Bunny (1980) (TV film)

Marťan Marvin unesie zajaca Bugsa, aby sa mal snežný muž na Marse s kým hrať.

Not Another Happy Ending

Not Another Happy Ending (2013)

Jane Lockhart (Karen Gillan) je mladá spisovateľka, ktorá svojou prvou knihou zožala obrovský úspech. Teraz má však problém - píše ďalší román a nedokáže ho dokončiť, lebo je šťastná, a keď je šťastná, nie je schopná písať. To desí jej vydavateľa Toma (Stanley Weber), ktorý je na pokraji krachu a iba nový trhák od Jane by ho udržal nad vodou. Všemožne sa pokúša urobiť Jane nešťastnou, no čím viac ju trápi, tým viac si uvedomuje, že je do nej zaľúbený. Janin blok zatiaľ nadobúda obrovské rozmery, keď sa jej fiktívne postavy začnú objavovať v skutočnom živote a chcú donútiť Jane, aby im (aj sebe) dopriala ich zaslúžený happy ending. Podarí sa im to?

Reklama