Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Krimi
  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný

Recenzie (8)

plagát

Obchodník se smrtí (2006) 

Film sa mi pacil hlavne pre svoju myslienku, ze zapadny svet so svojou demokraciou, slobodou, toleranciou podcenil silu, dopad i "zahalene" motivy sirenia sa islamu vo svete.

plagát

Tichý zabijak (2009) 

Az neuveritelne, ze v roku 2009 sa da natocit nieco tak amatersky ubohe. Ako divak sa citim az urazene, radsej netocit nic ako ponukat divakovi toto!

plagát

Svadba medzi citrónmi (2012) 

V TV programe bol film oznaceny za najlepsiu komediu roka 2013. No najviac sme sa zasmiali asi na tomto popise po zhliadnuti filmu. Mnohe sceny, ktore boli pokusom o vtipny moment, vyzneli skor trapne. Slovo "divne" sa mi ziada pouzit nech uz chcem charakterizovat jendotlive postavy, pribeh, okolnosti. Ani tie krasne citronove sady ma nepresvedcili...

plagát

Nedotknuteľní (2011) 

Po dlhej dobe skvela komedia aj drama v jednom. Uputalo ma to, dojalo, pobavilo, oslovilo. Perfektne nakombinovany mix toho vsetkeho, dobre zahrane. Pre mna jednoznacne hodnotny film, stoji za to pozriet.

plagát

Kohút na víne 2 (2013) 

Po uspesnej a skvelej jednotke som ostala sklamana, i ked to nie je ziadna vynimka. Bol to akysi nemastny slaby odvar kvalitnej romantickej komedie. Jednotku si pozriem aj viackrat, dvojka nehrozi.

plagát

Diktátor (2012) 

Tento snimok ma pobavil, rozosmial, dobre padol po tazkom dni. No viem si ho ako lahku a dobru komediu predstavit aj bez niektorych prehnanych a nevkusne vulgarnych momentov.

plagát

Klopanie na nebeskú bránu (1997) 

Vynikajuci film, zachytavajuci pocity, myslienky i tuzby cloveka, ktore intenzivne a do hlbky vnimame casto az ked hladime smrti do oci. Nie zbytocne sa hovori, ze by sme kazdy den mali zit ako nas posledny. Skutocnost konca dava veciam, ludom a udalostiam v nasom zivote inu vahu a hodnotu.

plagát

Vlk z Wall Street (2013) odpad!

Som sklamana a znechutena zaroven. Vacsi moralny odpad v hlavnej roli s Leonardom di Capriom (inak kvalitnym a mojim oblubenym hercom) som zatial nevidela, hoci viem, ze peniaze dokazu cloveka zmenit na nepoznanie. Z mojho pohladu zabite takmer 4 hodiny.