Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Dokumentárny
  • Animovaný

Obsahy (7)

Eagleheart: Drsný poliš

Eagleheart: Drsný poliš (2010) (seriál)

Eagleheart sleduje náčelníka polície Chrisa Monsanta, ktorý bojuje proti zločinu spolu so svojimi dvomi partnermi Brett a Susie. Berú si na starosti drogových pašerákov, zlodejov umenia, únoscov a podvodníkov, prípady ktorých neraz skončia krvavými násilnými úmrtiami.
Eagleheart paroduje viacero klasických policajných seriálov, prevažne Walker, Texas Ranger (od r. 1993) s použitím zreteľného grafického násilia.

Yeokdosan

Yeokdosan (2004)

Rikidozan: A Hero Extraordinary rozpráva o živote wrestlera Rikidozana, narodeného v Kórey, ktorý imigroval do Japonska pred Kórejskou vojnou, aby sa stal "sumo wrestlerom". Po vylúčení z japonského wrestlingu kvôli etnickému pôvodu odišiel vyskúšať "pro wrestling" do USA, kde sa stal senzáciou v 50. rokoch. Po jeho návrate sa stal národným hrdinom a položil základy "pro wrestlingu" v Japonsku, ktorý sa postupne stal jedným z najpopulárnejších športov v krajine.

Kišiwada šónen gurentai

Kišiwada šónen gurentai (1996)

Chunba a Kotetsu vyrastajú v pracovnej štvrti Kishiwady v Osake v polovici 70. rokov. Ich život v škole je nikdy nekončiaca séria bojov a odviet proti súperiacim gangom, čím sa neustále dostávajú do problémov s organizovaným zločinom a so súdom pre mladistvých.

(Haru)

(Haru) (1996)

Muž s online prezývkou Haru sa rozpráva prostredníctvom internetu s ďalším používateľom prezývaným Hoshi pod domnienkou, že je rovnakého pohlavia. Spolu rozoberajú prevažne Haru-ho vzťah s priateľkou, popri ostatných veciach. Avšak až dokým nezistí, že v reále je Hoshi žena ukrývajúca sa pod mužskou identitou v snahe vyhnúť sa návrhom z mužskej strany.

The Tsunami and the Cherry Blossom

The Tsunami and the Cherry Blossom (2011)

Obete z najviac postihnutých oblastí, ktoré prežili najtvrdší úder poslednej tsunami v Japonsku, v sebe našli odvahu na obnovenie a znovuvybudovanie toho o čo prišli. Obnova Japonska sa začína počas sezóny kvitnutia japonských čerešní.

Reklama