Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krátkometrážny
  • Horor

Obľúbené seriály (10)

Kancl

Kancl (2005)

Seriál, na ktorý si treba zvykať, pretože humor je zväčša založený na trápnosti situácii, ale ak si už raz človek zvykne, nedá na neho dopustiť. Obzvlášť postavu Dwighta Schruta považujem za jednu z najlepších, čo sa sitcomov týka. Drísty o tom, že je to "len" remake neberiem (videl obidve verzie), pretože obe sú viac-menej dielom Rickieho Gervaisa a na tej US mal možnosť sa s postavami viac vyhrať..

Dexter

Dexter (2006)

Plné hodnotenie a pre mňa zároveň jeden z najlepších seriálov vôbec.. Tvorcom ďakujem za neuveritľných 8 rokov nekolísajúcej kvality a plne chápem, že posledný diel nemusel sadnúť každému.. mne však áno.

Nezvestní

Nezvestní (2004)

V súčasnosti môj najoblúbenejší seriál.. Len tie absťáky pri čakaní na ďalší diel.. Pre tých, čo ešte Lost(ov) nepozerajú - NEODPORÚČAM !! Však kto už len potrebuje ďalšie závislosti.. :) Edit : Posledná séria poslabšia ale záver to vynahradil, takže.. kult..

Black Books

Black Books (2000)

Zo začiatku som bol dosť sklamaný, pretože som očakával niečo ako "IT" ak nie lepšie.. Cez to postupom času (a epizód) som si postavy veľmi obľúbil (obzvlášť večne ožratého Bernarda a jeho sarkastický humor) a uvažujem o tom, že si tie tri série zopáknem :).. update: zopánkuté

Pozůstalí

Pozůstalí (2014)

Po 1. sérii * * * * * : Komorné mystery s hutnou atmosférou, ktoré sa ani tak nezameriava (ako väčšina dnešných plytkých sci-fi/mystery seriálov) na samotný fakt, že sa stalo niečo nadprirodzené a nepochopiteľné (okamžité zmiznutie 2% ľudskej populácie), ale na dopad tejto udalosti na psychiku pozostalých (leftovers). A tak náš svet križujú šialené kulty, falošní (a možno nie) proroci, fanatici, zúfalí kresťania, organizácie snažiace sa prostredníctvom dotazníkov zistiť spoločné znaky zmiznutých osôb a náš sympatický hlavný hrdina – tak trošku prepnutý policajný "číf" z malého mestečka, v ktorom pôsobí sekta z kategórie extra-šibnutých. Celá táto bezútešná melancholická depka je zabalená do hudby pána Maxa Richtera a kto ho trochu pozná.. tuší, že na optimizme seriálu to určite nepridáva. Takže na upršané jesenné večery ideál (osobne som prvú sériu zvládol za tri také).

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Tak málo tých dielov bolo, že som si to musel pozrieť ešte raz.. Odporúčam