Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (62)

plagát

Podoba vody (2017) odpad!

Dlouho jsem nevidel vetsi sracku!! Az tak, ze se musim podelit tady na fb. A to normalne nedelam!! Ne ze jsem se musel kurevsky kousnout a dat to na dvakrat, jinak bych to nikdy nedokoukal. Dokonce jsem se pristihl pri zoufale chvilce, kdy jsem premyslel, jak si prokousnout hrdlo a spachat tak ritualni sebevrazdu. Tohle byla opravdu sila! Tenhle film hodnotim jako totalni pruser vsech pruseru a hrave konkuruje filmum jako je Zraloci tornado atd. Nepochopim jak tohle mohlo ziskat oskary!! Nejlepsi film, nejlepsi rezie, nejlepsi hudba a myslim i nej herecky muzsky vykon. Kurva to jako vazne? To uz si ty hamburgerozrouti mysli, ze je zbytek sveta tak vypatlany jako oni!!! Jako tohle vazne nedavam!!! Takhle me snad jeste nikdy zadny film nenasral jako tahle hromada sracek!!! Kazdopadne pokud tahle moje minirecenze nekomu z vas zachrani 2 hodiny vaseho zivota, budu brat to nasrani se lip. 😉

plagát

Miliardy (2016) (seriál) 

Super serial!

plagát

Wind River (2017) 

Jeden z nejlepsich filmu za posledni roky!!!!!!!!

plagát

Zabijakov osobný strážca (2017) odpad!

To jste vsichni na fetu nebo totalne vymleti??? Jak tahle kundovina muze mit 76%????

plagát

Čarodejnica (2015) 

Díky bohu a opravdu říkám díky bohu dvakrát že jsem na tuhle kravinu nešel do kina. A že jsem tam už měl namířeno. Opravdu nic nudnějšího jsem hodně dlouhou dobu neviděl. A prý Horor. :D :D Mach a Šebestová je větší horor než tahle kravina. Jednu hvězdu dám za to že jsem to dokoukal. Jinak nuda, nuda nuda. Teda jednou za třičtvrtě hodiny se tam něco stane.

plagát

Revenant Zmŕtvychvstanie (2015) 

Popravde nechapu za co dostal Leo Oskara. Asi za to ze mel odvahu vzit tuhle roli. :-D videl jsem ho v X filmech a zahral lip v polovine z nich. Dalsi co bych nekousl je ten pitomej pribeh.

plagát

Izba (2015) 

Hodne divny film opravdu. Zacatek nic moc ale po pul hodine me to nejak pritahlo a nepustilo. Chce to asi videt a udelat si vlastni nazor. Kazdopadne jak jsem psal. Hodne divny film. Ale na druhe podivani uz to neni. ;-)

plagát

Jak ulovit Dr. Lewise (2013) odpad!

Dlouho jsem neviděl takovou sračku. Babovřesky hadra. Ty jsem nedokoukal. Vydržel jsem do 20 minuty a tady jsem vydržel asi do 40 minuty. Jako sry ale opravdu jsem se nezasmál. Tak nevím co to má být. Ale komedie rozhodně ne. Banda důchodců co hraje kriket a pak ještě vymýšlí plány na to jak udržet doktůrka. Bože můj to je hnus!!!

plagát

Žena v klietke (2013) 

Jako mam rad skandinavske kriminalky a tahle mi sedla jako hrnec na prdel. Jen skoda toho muslimskeho partaka. Chapu ze v ramci integrace muslimu musi ukazat ze ve Skandinavii jsou i ve prospech a ne ze jen znasilnuji a zvedaji kriminalitu o 300% ale na to seru. Posledni scenu kdy se tenhle mohamedan modli tu si mohli uplne odpustit. Za to a za toho Hasana srazim jednu hvezdu dolu. Kazdopadne i tady uz jde videt diktatura nase velkeho bratra z Bruselu. Kokoti!!!!