Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenzie (9)

plagát

Čo s láskou? (2014) 

Romantický film, kde pubertiak, ktorý je týraný vlastným otcom, vyzerá tak minimálne na 35 s tým, že som pri prvých záberoch skôr čakala, že Dawson, ako vyšší a svalnatejší naopak uvalí jednu otcovi. Zlý výber herca, vôbec mi tam nepasoval a počas celého filmu som sa naňho nedokázala dívať ako na tínedžera. Negatívna postava jeho otca mi prišla vcelku nereálna, romantické scény boli viac-menej klišé a vadila mi absencia emócií pri niektorých scénach (Amanda v nemocnici, keď jej syn bol na hrane života a smrti). Odradil ma hneď prvý, počítačovo vytvorený záber. Od polky filmu som už len pozerala čas, za ktorý film skončí. 2* za hudbu, pekné prostredie a postavu Tucka.

plagát

The First Time (2012) 

Mám rada romantické komédie, ale toto nespĺňalo asi žiadne moje kritériá. Bez humoru, prázdne dialógy, nelogické konanie postáv a prehnane patetické výlevy, to všetko a ešte viac, točiace sa od začiatku po koniec okolo prvého sexu, fenoménu, ku ktorému akoby smeruje celý doterajší život postáv a ním má aj skončiť. Nehovoriac o iritujúcich výrazoch Britt, ktorá sa pri každej príležitosti tvári, že práve prežíva osudový moment vo svojom živote. Po Secret Circle som jej chcela dať ešte jednu šancu, ale sklamala ešte viac. Celé zle.

plagát

Ja, Frankenstein (2014) 

Veľmi mi to pripomenulo Lincolna ako lovca upírov. Jednoducho, dve legendy spojené do príbehu s niečím, s čím to nemá ani štipku súvislosti. Skrátka, jedno aj druhé je len honosne sa tváriaci brak.

plagát

Lásky čas (2013) 

Utvárať si dokonalý život cestovaním v čase a naprávať všetky svoje, aj tie cudzie chyby. Všetci vieme, že v reálnom živote to takto nefunguje a že nás určite nikde nečaká takáto idylka. Pozerá sa na to ale celkom dobre, vtiahne vás to do perfekta, až celkom zabudnete na tie svoje starosti a chcete žiť život, ako ho žijú postavy v tomto filme. Na plný počet to nie je, pretože neverím, že tento film si ešte niekedy pozriem, ale je to jeden z tých lepších, ktoré vás pri správnej kombinácii sentimentálnych pocitov dokážu do určitej mieri dojať. Dokonca ani ten vyziabnutý ryšavý mladík mi nebol na konci taký nesympatický, akým sa zdal byť na začiatku :)

plagát

Frajeri vo Vegas (2013) 

Áno, väčšinu hodnotenia potiahne úžasná štvorica, ktorej na sympatickosti neuberie žiadna vráska ani o kúsok. Príjemná oddychovka, hoci, nemôžem si pomôcť, o komédii sa v mojom prípade veľmi hovoriť nedalo. Skôr sa moje rozpoloženie dostalo na depresívne vlny a zrazu som si pripadala strašne staro (s myšlienkou: kam sa podeli tie naše "party hard"?).

plagát

Carrie (2013) 

Napriek dosť slabému hodnoteniu tohto filmu sa musím priznať, že som to celkom žrala. Zľakla som sa príbehu stredoškolského prostredia, hlavne, že to bude nejaká tínedžerská táranina, ale film celkom prekvapil (až teraz som zistila, že má viacero starších spracovaní, ktoré sa však nehodlám pozerať už len kvôli tým škaredým nesympatickým držkám, ktoré sa tam ocitli). Mladá Chloë sa naozaj snažila, Julianne som celkom baštila ako šibnutú kresťanskú fanatičku. Možno trocha nie celkom vydarené boli scény, keď Carrie pokrytá prasacou krvou roztečenou po tvári masakrovala svojich spolužiakov, a tiež komická bola scéna, keď držala v rukách svoju mŕtvu matku, ktorá mala zapichnuté nožnice a nože v hrudi a prihovárala sa jej, že jej nikto neublíži. Zato sa mi celkom páčili spomalené efekty, keď Carrie demolovala Billovo auto, malo to svoj šmrnc. Čo viac dodať, nie som taký náročný divák, film ma nenudil a ostatné viem odpustiť.

plagát

Turbo (2013) 

Nie som veľký fanúšik rozprávok, možno kvôli smiešnym postavičkám a klasickému, otrepanému primitívnemu príbehu, ktorý je postavený pre jednoduché nároky detí, a toto je proste jeden z tých prípadov. Ten tučný Mexičan ma iritoval, ale napriek tomu, že to nijak raz nenadchlo, až toľko rušivých prvkov tam nebolo. Videla som už aj horšie :)

plagát

Žralokonádo (2013) (TV film) odpad!

Napriek tomu, že som vedela, do čoho idem, som si nemohla nechať ujsť tento film :) absolútny, priam stupidný výtvor vo mne evokuje, že režisér musel na niečom fičať. Celá zápletka je hotový nonsens, efekty sú na zasmiatie a nad vzťahmi neviem, či mám plakať alebo sa smiať a všetko sa to tvári tak neuveriteľne vážne, že má človek z toho až zimomriavky a hanbí sa za tvorcov, že k takému niečomu vôbec došlo. Medzi zaujímavosťami nie je uvedená žiadna chyba vo filme, asi preto, že celý film je jedna veľká chyba.Napriek môjmu hodnoteniu musím však povedať, že situáciu zachránila sexy barmanka (je sa na čo pozerať) a film je tak žalostný, že sa to skutočne oplatí vidieť. Presný príklad toho, ako to nemá vyzerať :)