Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Horor
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi

Obľúbené seriály (10)

Hrozba z temnoty

Hrozba z temnoty (2005)

Tento seriál som začal pozerať od koncu 3 série.Videl som asi posledné 4 diely a musím povedať že nič ma ešte tak nechytilo. Hneď som si pozrel 1,2 sériu a vedel som že tento seriál sa stane mojim Číslom 1. Teraz už beží 10 séria a pozerám to do teraz.Každý diel som videl už minimálne 2 krát. Tento seriál obsahuje všetko a nie raz ma dojal až k slzám.Všetky série sú super . A pre mňa najlepší diel Swan Song je niečo neskutočné. Nič lepšie som v živote nevidel.Dúfam že tento seriál nikdy neskončí a keď hej tak bude trvať minimálne aspoň do 70 série . Jednoznačne ako som už raz písal je toto ten najlepší seriál aký kto kedy natočil alebo vôbec natočí. U mňa je to 5* a 10000 %.Tak koniec 8 série a nemôžem sa dočkať ďalšej hodnotenie stále také isté .9 séria koniec , poslednému dielu však niečo chýbalo no bohužiaľ teraz celé leto bez Supernatural boh mi pomáhaj.Ako vždy vyjadrím sa aj ku koncu 10 série ktorý bol fantastický.Dokonca po dlhšej dobe dojímavý a iba ma utvrdil v tom že Supernatural ostane navždy na prvom mieste.Stačí sa len zamyslieť že beží 10 séria a stále to má čo ponúknuť.Takže zase na jeseň sme späť.11 séria úžasná, bavil som sa boli tu silné emócie paráda.Koniec série neskutočne navnadil, toto čakanie bude neskutočne dlhé.12 séria celkovo nebola už to čo to býva avšak stále tento seríal milujem.No prvý krát musím povedať že koniec série úplne odveci postavy robili jednu blbosť za druhou proste hrôza na 22 diel ani zďaleka nemal.13 séria je za nami a musím povedať že je to až neskutočné ale Supernatural stále baví.Potešil návrat Gabriela ktorého som mal hrozne rád, tak isto Boby , Lucifer tak isto skvelý.Boli tam samozrejme aj nudnejšie časti ale ako celok super. Finále skvelé, pekné zvraty akurát súboj na konci troška divný. Rýchlo sem s ďalšou sériou, pretože toto je láska ktorá nikdy neskonči.Dámy a páni 14 séria bola neskutočná. Akčné, dojemné , úžasné proste skvelé diely. Skvelá zápletka s Michaelom no a ten koniec?! Pre poslednú sériu si to spravilo teda ultimátneho záporáka. Neskutočné finále.Tak k poslednej sérii som sa vyjadril pri nej, tu len poviem toľko že bola famózna a tak ako som si poplakal pri jednotlivých častiach a hlavne pri poslednej proste úžas. Sam a Dean ĎAKUJEM, nikdy som netušil, že seriál môžem tak milovať a ono aha... Navždy ostanete v mojom srdci a teším sa kedy si dám maratón a pozriem si to znova. Saving people, hunting things family business...PS: Ako naši chlapci povedali : Think of this as a "see you latter" not as goodbye. Tak dúfam, že za pár rokov nám boys prirpavia ešte prekvapko.

Lucifer

Lucifer (2016)

Neveril som tomu že ma tento seriál môže až tak baviť.Na začiatku sa mi do toho ani nechcelo.Našťastie som si pustil prvý diel a od vtedy mi bolo jasné že to bude presne môj šálok kávy.Vtipné , príbehy nenudia herci sympatický. Lucifer ako Tom Ellis no ja si neviem predstaviť nikoho lepšieho.No a jeho parťáčka je sexi takže ja som spokojný.Samozrejme bol tu aj nejaký ten nudný diel ale ten nahradilo všetko ostatné.Hudba v seriály je zvolená skvelo.Posledná časť super mal som zimomriavky a neskutočne som si to užil.S týmto seriál to potiahnem až do konca to je isté.Druhá séria nestratila nič je to neskutočná jazda ktorú si hocikedy zopakujem znova.Zimné a hlavne letné finále úžasné zimomriavky a skoro aj slza vybehla.Tretia séria bohužiaľ stratila na tempe, dosť veľa výplňových dielov ale mne osobne to absolutne nevadí.Lucifer je proste stále neskutočne úžasný a spomedzi top dielov prišlo finále ktoré ma odrovnalo. Skvelé , výborné , husia koža a ďakujem bohu alebo skôr Luciferovi že príde 4 séria.Wow. Netflix sa chopil vedenia a vrátil nám Lucifera v celej svojej paráde. Menší počet epizód výrazne pomohol deju ktorý sa každú jednu časť posúval až k nevyhnuteľnému vyvrcholeniu. Za mňa obrovská spokojnosť , séria ma bavila a Lucík si udržal tú najvyššiu laťku. Musím však povedať že som to čakal o chlp lepšie a nebol som tak nadchnutý ako pri niektorých iných dieloch. Tak 5 séria za nami a ako som bol po prvej polke nadšený, po druhej prevláda skôr sklamanie. Celkovo ma z nej bavila len polka a prišlo mi, že tvorcovia úplne zabili potenciál Boha a celkovej zápletky. Až príliš sa to už naozaj hralo na telenovelu. Na druhú stránku som sa popravde skvelo bavil a ako fanúšik Lucifera som si užil aj tie výplňové časti, chápem však, že veľa ľudom to nemuselo sadnúť. Posledná časť skvelá, tu sa asi minula väčšinu rozpočtu. Bitka Luci vs Michael skvelá, mohla byť však lepšia. Vedel by som si to predstaviť ako koniec seriálu, keby doplnia 20 minút a uzavrú všetky linky. Som teda ohromne zvedavý, čo si tvorcovia na záver pripravili. Celkovo som teda stále nadšený, Lucíka milujem 5 séria však mohla mať menej častí. Takto ostala trochu za mojimi očakávaniami.K poslednej sérii sa tu veľmi rozpisovať nebude, všetko potrebné som už napísal tam. Hlavné je, že posledné dve časti zakončili Lucifera tak ako si ho pamätáme, vo veľkom štýle a s noblesou. Emócie samozrejme nechýbali a verím, že nie len ja ale väčšina fanúšikov si na konci poplakala. Scéna v Luxe s piánom, je jedna z najlepších v celom seriály. S celkovým zakončením som veľmi spokojný, a ostáva mi teda povedať len Lucík vďaka.

Upírske denníky

Upírske denníky (2009)

Nad denníkmi som mávol rukou ešte pred tým ako som dal tomu šancu.. obrovská chyba. Po prvej sérii som maximálne nadšený. Začalo to ako "dám šancu blbosti" no prvú sérku som pozrel za 3 dni. Herci skvelí a sympatickí, baby sexi hlavne Nina. Príbeh snáď nestojí ani v jednej epizóde a každá končí tak že chcete vidieť ďalšiu. Samozrejme je to skôr taký teen seriál ale aj keď som starší mám pre také slabosť. Posledný diel a zvrat na konci wow... rýchlo druhú sériu.Tak druhá séria skvelá, výborný záporák a jedna lepšia časť ako druhá, prvá séria bola prekonaná.Ja som nadšený 5* samozrejmosť.Tretia séria skvelá, vymenili sa nám tak trocha kladné a záporné postavy, skvelí záporáci a podarený koniec. Tak 4 séria troška stratila na tempe, Elena miestami hrozne otravná ale celkovo som sa skvelo bavil poďme na ďalšiu.5 séria zatiaľ najslabšia hlavne záporáci ktorí mali byť strašne silní a pri tom boli najslabší, celkovo aj nudnejšie diely ale úroveň si to stále drží skvelú dúfam však že šiesta bude lepšia.No po 6 sérii nastáva troška sklamanie, dlhý úvod a veľa stojacich dielov kde sa nič poriadne nedeje alebo deje niečo čo už sme videli.Možno idem proti prúdu ale Kai skvelý záporák, vyšinutý psycho ktorý sa nebojí masakrovať ani deti.Koniec krásne rozlúčenie s Elenou a keby to tvorcovia ešte o čosi lepšie uzavreli mohlo to byť celkové finále. Uvidíme či bolo správne pokračovať, poďme na 7. Tak ja som milo prekvapený, bál som sa že 7 bude zlá opak je však pravdou. Bavila ma viac ako predošlé dve. Prišlo mi že je úplne odlišná ale páčilo sa mi kam smerovala a mali sme tu krásne bratské scény. Koniec výborný a som riadne zvedavý čo bolo v trezore.Poďme na poslednú a na veľké finále.8 séria začala fantasticky, sirény boli skvelé a opäť som mal chuť pozrieť si hneď ďalšiu časť. Neskôr tempo troška upadlo no ani by ste neboli povedali že sa blíži koniec. Posledné tri časti boli však skvelé. Celá séria ma ohromne bavila a som rád, že TVD odišli ako jeden z najlepších seriálov. Som nesmierne rád, že som sa odhodlal pozrieť si to, pretože TVD priniesli všetko , napätie, radosť, smiech no a na konci aj slzy. Nedá sa to zakončiť inak ako povedal Stefan : I was Feeling Epic. Ďakujem.

Kravaťáci

Kravaťáci (2011)

Prvá séria niečo neskutočné.Ako budúci študent práv tento seriál naprosto žeriem.Hlavná dvojka je neskutočne sympatická a každý diel je skvelý.Nieje to len seriál o právnikoch to určite nie.Na 100% doporučujem.Koniec prvej sérii wow , na druhú sa neskutočne teším a som strašne zvedavý.Bože no a začiatok druhej sérii, to snáď nieje možné niečo tak parádne som dlho nevidel.A skoro by som zabudol snáď nikde sa mi nestalo že by som si seriál po prvom diely tak zamiloval a dal ho hneď medzi moju TOP10.U mňa jednoznačne 5* a 100%..2 séria parádna , poviem pravdu asi 1 diel mi nesadol ale inak skvelé , stále ma to neskutočne baví a koniec bol o trochu slabší než v 1 sérii ale super.Tak niekym zatracovaná 3 séria u mňa bola asi TOP.Každý diel som si užil bola to jazda a finále tým myslím 2 posledné diely niečo neskutočné.Teším sa na ďalšiu sériu . 4 séria je fantastická a neviem ako je to možné ale stále to je lepšie a lepšie.Druhá polka 4 séria poviem len jedno toto sa musí páčiť každému . 5 série prvé 4 diely zatiaľ slabé a vôbec ako zmenili osobnosť Harveymu ....Tak máme tu letné finále a ja poviem len toľko , na tento seriál musí byť fanúšik neskutočne nedočkavý . Séria skončila ,a nech si vraví kto chce čo chce, tento seriál na kvalite nič nestráca.Pri poslednom dieli som mal husiu kožu a neskutočne som si ho užil.Som strašne zvedavý na ďalšiu sériu a poviem len jedno tento seriál Milujem.Nie že by som chcel seriál ukončiť to ani náhodou ale midseason finale 6 série by som bez problémov bral ako koniec.Akurát by som pár vecí doladil.Čo sa týka pokračovania rozbeh bol naozaj slabší ale potom sa Suits vrátili v plnej sile a dokázali ma rozsekať na plno. Finále úžasné pre mňa sa nič nemení a na next season sa teším neskutočne.Tak 7 série citeľne slabšia, miestami dochádzal dych ale ako celok ma stále bavila a mala silné časti. Rozlúčenie s Mikom a Rachel celkom odfláknuté a posledná časť mala byť rozhodne inak. Nehnevajte sa ale polka sa venovala Jessica a pilotu pre Pearson (vieme že zbytočne). Na srdci ma zahrialo aspoň objatie Mika s Harvym ale tá svadba a rozlúčka teda veľmi slabé. 8 séria bez Mika si udržala nadštandard aj keď citeľne chýbal. Mali sme tu silnejšie časti ale pár mi nesadlo a v niektorých sa riešili úplne zbytočné romantické veci. Finále však veľmi podarené, tak poďme na poslednú. Suits si vo svojej poslednej sérii udržal latku top seriálu, dokázal dojať a hlavne, dokázal zakončiť celý tento výnimočný príbeh o podvodníkovi, ktorého prijal najlepší právnik na svete. Suits Ďakujeme, teším sa chvíľu keď si to celé zopakujem.

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Neveril som že to môže byť tak dobré no našťastie som sa mýlil.Prvé dve časti sa to rozbiehalo bolo to skôr také oťukávnie a predstavenie nám o čo vlastne pôjde.No potom prišla tretia časť ktorá všetko zmenila a stalo sa z toho niečo úžasné.Bolo to vtipné, akčné troška aj hororové no hlavne to bavilo.Ani jedna časť nebola nejako slabšia práve naopak.Postavy sympatické, hlavne tie deti to zahrali úžasne.Ani chvíľu som sa nenudil.Tak isto šerif skvelý.No a posledný diel, bol asi najväčšie prekvapenie.Úžasný záver prvej série, pri ktorom boli silné emócie.U mňa 5* niet o čom a na druhú sériu sa riadne teším.Tak druhá série sa tak isto podarila.Skvelé diely , napínavý príbeh ja som si to užil.Chémia medzi postavami je skvelá a na 3 sériu sa strašne teším pre mňa jeden z TOP seriálov určite.Netflix to zas dokázal a naservíroval nám neskutočnú jazdu. Tretia séria je iná ako predošlé, vo viacerých ohľadoch. Ja som sa bavil neopísatelne, postavy sa nam dali do skupiniek za mňa neuveriteľná chémia medzi postavami Steve, Dustin a Robin. Postavy zahratá excelentne. No a finále bolo dych berúce kde úsmev striedali slzy. Za mňa 5* a 4 série sa neviem dočkať. No a tá splnila všetko čo som od nej očakával. Omnoho temnejšia ako predošlá, strach o postavy a silné emócie. Do toho výborné, nové postavy hlavne teda Eddie. No a finále, ktoré vyrazilo dych. 5* a finále bude kulervoucí.

Ako som spoznal vašu mamu

Ako som spoznal vašu mamu (2005)

Tak dnes som dopozeral tento úžasný seriál.Nebolo by to preto že ma prestal baviť ale preto že som čakal na komplet 9sériu v CZdabingu a tak som si hu chcel vychutnať.Čo sa neskutočne podarilo každá jedna epizóda bola skvelá a čím bližšie som bol ku koncu tým som sa to snažil oddialiť aby mi to to vydržalo čo najdlhšie.Pred cca 3 rokmi som našiel tento seriál a jediné čo môžem povedať vďaka zato.Najlepší komediálny seriál aký kedy bol a mám silný pocit že takto sa mi už dlho nič nezapáči.Posledné dva diely som si vychutnal a musím povedať Že 23 bola neskutočne dojemná .Aj keď pri 24 som sa už neubránil emóciám.9 Rokov to bežalo a neviem dôvod prečo to museli ukončiť.Noačo že by to bolo dlhé vôbec by mi to nevadilo je to seriál ktorý mi zlepší náladu vždy.Určite si ho pozriem komplet celý ešte veľa krát a je mi až do plaču že už nikdy sa nestretne v Bare stará parta.Pre mňa najlepší seriál svojho druhu ! Keby sa tak niečo stalo a natočilo by sa ešte niečo tak by to bolo skvelé.....5* a 10000% to je jasné klobúk dole.S celkovým koncom som maximalne spokojny.

Šingeki no kjodžin

Šingeki no kjodžin (2013)

S anime mám v podstate nulovú skúsenosť, preto som sa do tohto veľmi nehrnul, keď som však prečítal obsah, povedal som si, že to bude stáť zato. No a rozhodne som sa nemýlil. Epický príbeh boja ľudstva proti titánom. Je to skvelo napísané, animácia je vynikajúca a do toho úžasný soundtrack. Postavy mi prišli troška otravné, hlavne hlavné (Eren, Armin), neskôr som si ich však obľúbil a čo je najväčší plus sú vedľajšie postavy, ktoré budete mať ešte radšej (Mikasa a hlavne Levi sú topka). Bitky skvelé, akčné a krvavé až až. Prvá séria za 5* a ďalšej sa neviem dočkať. Druhá séria za mňa prekonala prvú. Sprievodný soundtrack navodil zimomriavky, epické scény a jediné mínus málo Leviho, Mikasy a veľa Ymir a tej malej. Poďme ďalej. Tak máme tretiu, kde prvá polka je viac o postavách, kde každá dostane kopec priestoru. Levi je prvý krát neistý a všetky intrigy krásne vygradujú. No a druhá polka je už peklo s Titánmi kde prichádzame aj o hlavné postavy a je to brutálny nárez. Koniec už skôr len otvára dvere ďalšej sérii, tak poďme na ňu. Posledná séria je orgazmická, povinne každý pozrieť tento seriál. Viac samostatne pri nej napísané. Vďaka za tento masterpiece. "Shinzou Wo Sasageyo"

Poslední království

Poslední království (2015)

Tak prvá séria za mnou a musím povedať že je to skvelá podívaná.Dej odsýpa rýchlo, skoro celý čas sa tam niečo deje, miestami je to príjemne drsné a miestami sa aj zasmejete.Postavy vybraté super aj keď s Uthredom nemám stále také sympatie ako by som chcel.Postavy umierajú jedna radosť a troška aj zamrzí smrť niektorých ktoré zomrú nevýrazne.U mňa zatiaľ za 4 * ale nechýba veľa k plnému.Tak po 2 sérii zvyšujem na plný počet, vynikajúca séria , skvelé postavy veľa som si ich obľúbil.Uhtred konečne sympatický. Za mňa výborné lepšie som si priať nemohol som zvedavý na ďalšiu.Tretia séria splnila očakávanie a je naozaj famózna.Alfréd umiera a scény s ním som si užil najviac , hlavne v 9 časti kde jeho rozhovor s Uhtredom je highlight seriálu.Ja sa skvelo bavím a čakám na ďalšiu sérku.Tak 4 u mňa má rozporuplné pocity, prvé 4 diely obrovská spokojnosť no a 4 diel skvelá bitka ktorá mala všetko. Potom sa však séria preklopila do druhej polky a tá nemôžem si pomôcť bola nudná a hrozne naťahovaná. A čo je najhoršie ničím výnimočná.Posledný diel chuť napravil ale neočaril tak ako by som chcel. To však nemení nič na tom že na Uthtredove dobrodružstvá sa naďalej teším a že to ostáva jeden z najlepších seriálov. K 5 som sa vyjadril osobitne, nedá mi tu len nenapísať, že opäť to bola jazda, ktorú nezabudnem. A ďakujem Uthred za všetko.  PS: Vrchol seriálu je rozhodne 3 séria v podobne vzťahu Alfréda a Uthreda, vždy mám husinu keď to sledujem a je to niečo, čo len tak niekde nenájdete. Do toho prekrásny soundtrack. Nuž Last Kingdom bude chýbať neskutočne. Ešte raz veľká vďaka Uthred son of Uthred.  "Destiny is All".

Daredevil

Daredevil (2015)

Hodnotiť ešte nebudem ale po prvých 2 epizódach mám zmiešané pocity.Na jednu stránku je to super, akcia, emócie sympatické postavy......Na druhú stranu mi tam ale niečo ešte chýba.Od Marvelu som ale toto nečakal tak temná atmosféra je iba v Gothame a to už je čo povedať.Uvidím ako sa to bude vyvíjať ale zatiaľ palec hore.Tak nakoniec sa z toho vyvinul slušný seriál a určite ma zaujíma ako sa to vyvinie .Koniec prvej série skvelý....Všetko to smerovalo k veľkému finále a bolo naozaj parádne.Kostým luxus a bitka s Fiskom skvelá ja som si to užil len tak ďalej.Prvú sériu som považoval za naozaj kvalitnú vec ale nebolo to ešte ono.Druhá séria ma posadila na zadok.Skvelé nové postavy , skvelá Electra a Punisher ktorý byť lepší ani nemohol..Samotný Daredevil bol samozrejme skvelý, úžasné bitky super príbeh a občas emócie.Posledný diel priniesol skvelé vyvrcholenie a utvrdil ma v tom že DD pôjde do topky...Na tretiu sériu sa neskutočne teším.Tak tretia séria bola zas a znova neskutočná.Príbehovo prešpikovaná od začiatku po koniec. Skvelé postavy , vynikajúce herecké výkony , skvelé súboje a vynikajúca hudba.Sledovali sme tu prerod od úplného dna až po krásne zakončenie.Súbojov po menej ale nejako mi to nevadilo.Druhá séria však stále najlepšia. U mňa stále jeden z najlepších seriálov a len dúfam že 4 séria bude čo najskôr.

Alchymie duše

Alchymie duše (2022)

Dlho som sa do toho dokopával, bál som sa, že to bude lacné hlavne čo sa efektov týka. No opäť som sa šeredne zmýlil. Efekty sú skvelé, jasné nevyhneme sa klasikám (lietanie) ale je to veľmi obmedzené. Inak sú tam skvelé súboje a spomínané efekty sú tiež veľmi fajn. Čo ale tento seriál robí výnimočným sú postavy a príbeh. Tie postavy nemajú snáď ani jednu chybu a príbeh je originálny, správne zamotaný a napínavý. Dokonca až tak, že po veľmi dlhej dobe som sa nevedel dočkať ďalšej časti a pozeral až dlho do noci. Hlavná dvojka neskutočne sympatická a mňa teda obmäkčil ich vzťah na výbornú. Chémia medzi nimi je vyžarujúca a herečka čo hrala Mud-eok je perfektná. Tie jej prechody z Naksu na slúžku stoja zato. Tvorcovia dokážu skvelo kombinovať komédiu a drámu. Je tu veľa poriadne vtipných scén kde sa riadne nasmejete ale nie je problém aj pritvrdiť. Finále prvej série, budem sa opakovať nemalo chybu. Prvá časť komédia, aby následne prišiel chaos a smútok. Posledné chvíle Uka a Mudeok sú fantastické a srdiečko zajasalo. Ja som teda nadšený až príliš a 5* je istých. Vrelo doporučujem, 20 častí bolo až príliš málo. Viac k druhej sérii priamo pri nej, bola rozhodne slabšie ale Alchemy of Souls ostáva navždy v srdci. Neskutočná podívaná, kde sa neviem dočkať kedy si to dám znova. Čang-Uk a Naksu vďaka za nádherné chvíle.