Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dobrodružný
  • Dráma
  • Sci-Fi

Recenzie (13)

plagát

Tajomstvo Sherwoodskeho lesa (2009) (TV film) 

Jedna hviezda len kvôli 2 pomerne fajn hercom ale nedalo mi to a som si dosť v tomto filme všímala tie triky a animácie a myslím že to je veľmi amatérsky spravené :( Uplne to vyzeralo akoby celý film bol na modrom plátne spravený (asi aj naozaj bol) a tie animácie hrúza des. Alebo na konci filmu to zranenie Robina mi nedalo inak ale vyzeralo to veľmi umele aj tie meče. Lukostreľba bola veľmi zle zahraná (alebo žeby strieľali s pridanými animovanými šípami ? ) Ako film ako celok nevyzeral dobre a ten dej bol totálne odflaknutý. Na druhú stranu nechápem to hejtovanie seriálu z roku 2006 od BBC to bol úžasný seriál so svelými hercami. A nie ako tento hnus :( Je mi to ľúto . :( PS: A ešte tá hudba to ešte viac pokazila. Celé zle !

plagát

Svatyně (2008) (seriál) 

Podľa mňa celkom slušný seriál Amanda a Robin spolu s Emilie boli super a Ryan ale postava na ktorú som sa najviac tešila bol Nikola :D Ja proste ho milujem :D Páčilo sa mi to spojenie toho fantasy a reality ale zas to spracovanie na PC neviem či bolo to najlepšie občas som si to dosť všímala ako nesedí napríklad smer svetla a tak ale keď na to človek prestane myslieť je to fajn. Čím ďalej spracovanie bolo oveľa lepšie ale trošku sa mi nepáči že to nebolo až tak úplne dotiahnuté do konca ale v celku myslím že tých 59 častí stáli za to :D PS: Som veľmi rada že tam dali Amandu mám ju veľmi rada zo Stargate a tú zmenu z blond sa mi páčila :D

plagát

Forrest Gump (1994) 

Klasika :) Proste tri slová : Run, Forrest Run

plagát

Kráska a zviera (2011) 

No neviem neviem .Podivný film ktorý som stále stopovala :P Dávam ** za Alexa a Neila . Inak vzhľad Olsenky bol niečo ako WTF? Tento film by sa mal radiť ako žáner WTF !

plagát

Okrsok 13 (2004) 

Nářez ! Už mi chýbal nejaký film so skvelým parkourom :) Hlavná dvojica bola úplne boží . No čo už teším sa na pokračovanie :)

plagát

Hviezdna brána: Atlantída (2004) (seriál) 

K SGA som sa dostala cez brata - velký fanúšik SG1 . Tak nakoniec ma to začalo baviť ;) Obrovské plus je v originále ( EN) je práve náš slávny Radek Zelenka ! (Skvelá prezívka pre brata :D ) Je zvláštne ked niečo Radek povie česky a ostatný anglicky. Ale je to velmi zábavné. I am trying doprdele :D A taktiež Rodney McKay a jeho až moc velká sebavedomosť :) Ďakujem za úžasné hlášky. Úplna bomba !! :D

plagát

Ako si vycvičiť draka (2010) 

Skvelý film ,najlepší animovaný fantasy film o priateľstve. Veľmi poučný. :D niet čo dodať !

plagát

Kronika rodu Spiderwickovcov (2008) 

U mňa je tento film menšie sklamanie.Knižky som mala rada :) Bol to pre nás (v triede) kedysi hit a každý to čítal. Ale realita sa teraz úplne zmenila. A taktiež film od ktorého som očakavala viac... Aj keď boli tu aj plusy ako súrodenecká trojka bola veľmi dobrá (myslím tím herecký výkon), alebo tiež chudinka Melody a tie jej vlasy :D a inéé... Myslím že sa vyberiem po zlatej strednej ceste . 3/5

plagát

Jednotka príliš rýchleho nasadenia (2007) 

Policajtské komédie alebo filmy moc nemusím. Ale Nicholas Angel je proste iné kafé . Takúto akciu by som ani nečakala. Zábava, akcia a tá vražedná hus :D ,všetky tie prestrelky a hudba vytvárajú pozoruhodný film na Dobrú noc :) Skvelý "nářez" :)

plagát

Captain America: Prvý Avenger (2011) 

Superhrdinský film odohrávajúci sa počas 2. svetovej vojny . U mňa sa jedná o veľmi príjemné prekvapenie. Steve Rogers a jeho premena zo slabocha na superhrdinu je proste úžasná. Tak tento film má jednoducho skvelý retro štýl :) Hudba, Akcia, Dej, Chris Evans... Ďakujem za skvelý zážitok :)