Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kliatba premení príťažlivého ale arogantného mladíka na netvora, ktorý predstavuje všetko, čo predtým nenávidel. Moderná verzia klasického rozprávkového príbehu Kráska a zviera.
Newyorčan Kyle Kingston má všetko, čo si len mladý muž môže želať – inteligenciu, príťažlivý vzhľad i peniaze, ale súčasne aj nepekné vlastnosti – zvyk ponižovať ostatných, nepríťažlivých spolužiakov. Jedného dňa však padne kosa na kameň. Kyle si za svoju poslednú obeť vyberie spolužiačku Kendru, ktorú pozve na večierok a nepríjemne ju pred všetkými poníži a zosmiešni. Kendra však ovláda čiernu mágiu a rozhodne sa Kyleovi udeliť lekciu. Jej kliatba ho premení tak, že jeho vnútorné ja je vidieť aj zvonku. Kyleova pekná tvár sa zmení na tvár netvora, jeho povrchní priatelia ho rýchlo opustia a bezcitný otec Rob ho vláči po doktoroch a napokon radšej zavrie pred zrakmi ostatných v byte v Brooklyne. Kyleovým jediným riešením je prekliatie zlomiť, a preto musí nájsť osobu, ktorá ho bude nezištne milovať práve takého, aký je. Ak sa mu to nepodarí, musí sa so svojím novým ja zmieriť navždy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (307)

maddy 

všetky recenzie používateľa

Najväčšia hovädina akú som mal tento rok možnosť vidieť .. primitívné v každom a jednom ohľade, či už je to otrasný scénar alebo nelogické chovanie postáv, otrepaný príbeh, ktorý sa v podstate nehne veľmi z miesta, navyše sto krát videné klišé na variáciu Kráska a zviera bez štipky inovácie (pritom z toho išlo vytrieskať oveľa viac, nápady sa priam ponúkali!). Prúser roka 2011 = 1* za výborné masky a triezvu stopáž (cca. 80 min), ale keď Vám je viac ako desať, tak ruky preč! ()

sssssycak 

všetky recenzie používateľa

WTF ? Co to jako sakra mělo být ? Absolutní nuda ! Některé obraty neobraty v ději jsou tak trapné a neuvěřitelné, že člověk sedí s otevřenou hubou a říká si to co sakra jako má být... "Netvor" je teda vážně funny, pár jizviček a nějaký tetování, no určité skupiny lidi vyznávající různé extremismy takhle vypadají normálně :D no a Vanesska, tak ta hraje opět plasticky bezchybnou krávu... a konec děje ? Namyšlený rádoby poučený hezounek skončí s naprosto dokonalou né div misskou... úžasné ! PS: UŽ SE VŠICHNI SMIŘME S TÍM, ŽE KRASAVICE PROSTĚ KONČÍ S HEZOUNKAMA A PŘESTAŇME TOČIT FILMY RÁDOBY O OPAKU !!! ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Je to sice s podivem, ale me Beastly nijak vyrazne nesralo. Mozna to je ale tim, ze jsem to bral jako komedii, protoze vazne se to fakt brat neda. Moderni variace na krasku a zvire, kdy "zvire" samozrejme nemuze bejt proste jen zjizvenej, to by nebylo dostatecne cool, tak ma po tele tetovani a stribrny cary. Krome hlavni dvojky, protivnyho Pettyfera a docela prijemny Hudgens tu jsou ostatni vicemene zbytecny, ale Harris aspon sem tam pobavi. Film nastesti neni nijak dlouhej, takze vylozene nudit sem se nezacal a jak rikam, nenasralo me to, takze lepsi 2*. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Mě tenhle film přišel strašně blbej. Hlavně konec když se ukáže že se holka celou dobu zamilovala do debila, ale to jí nakonec nevadilo. Vždyt s ní manipuloval ale to je jedno jak řekl film "Láska si tě najde"(sorry teď jsem trošku blinkal). Jinak je to prostě průměrně natočené, průměrně zahrané. O ničem, zbytečnost. ()

Pajky3 

všetky recenzie používateľa

Moderní romantika, ne úplně nudná, ale rozhodně ani ne žádná velká bomba. Olsenka má opravdu hroznou roli, Barney je tady dost ztlumenej, takže to vyznívá zvláštně. A ústřední dvojice je přesně tak sladká a sympatická, jak to tyhle filmy požadují. Alex se mi líbil víc v číslu 4. Dívat se na to dá, průměrná romantika. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (14)

  • Film Beastly má i svůj vlastní parfé s bílých růží. (Nikolal919)

Súvisiace novinky

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

15.02.2012

Včera jsme se divili nad soubojem tří různých Sněhurek. Inu, je tady další pohádka na roztrhání. Tentokrát Kráska a zvíře. Loni jsme viděli (nebo spíš neviděli) zmodernizovanou verzi Beastly, nedávno… (viac)

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (viac)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (viac)

Reklama

Reklama