Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sherwoodsky les má svoje tajomstvá. Temné tajomstvá.
Anglicko, rok 1166. Keď otca mladého Robina Hooda zavraždia, mladík sa musí ukryť v hlbokých Sherwoodskych lesoch, kde hľadá útechu a novú rodinu. O dvadsať rokov neskôr, keď jeho legenda spolu s množstvom nasledovníkov naberá na sile, zlodušský šerif z Nottinghamu sa rozhodne, že Robin musí zomrieť. V snahe vypudiť obyvateľov Sherwoodu využíva okrídleného netvora bažiaceho po krvi, ktorý terorizuje celý kraj. A tak sa Robin musí vybrať za hranice Sherwoodu, aby zlomil prekliatie a zachránil svoj milovaný les... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (26)

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Spojiť príbeh legendárneho Robina Hooda s fantasy príbehom to si žiada poriadnu dávku odvahy....A ono to vlastne mohlo dopadnúť aj horšie....ikeď príbeh je viac než plytký a vlastne ho zachraňuje najmä sympatické obsadenie na čele s Ericou Durance a Robinom Dunneom. Otázkou však ostáva, prečo sa radšej tvorcovia nevykašlali na legendu menom Hood a nezaložili príbeh skôr na na zemi pevnejšie stojacom príbehu. ()

lola3121 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tuto neskutečnou peachovinu jsem si stáhla v domnění, že jde o nový film Ridleyho Scotta. Když se tam objevila ta létající příšera, nevěřila jsem vlastním očím, a z této vytřeštěnosti jsem nevyšla prakticky až dokonce. Občas jsem se i zasmála, ale zřejmě ne v místech, která tvůrci zamýšleli. "Co je to za stvůru, která krvácí a nezemře?" To je žena, pánové... Tak toto už nikdy víc... ()

Reklama

majka147 

všetky recenzie používateľa

Jedna hviezda len kvôli 2 pomerne fajn hercom ale nedalo mi to a som si dosť v tomto filme všímala tie triky a animácie a myslím že to je veľmi amatérsky spravené :( Uplne to vyzeralo akoby celý film bol na modrom plátne spravený (asi aj naozaj bol) a tie animácie hrúza des. Alebo na konci filmu to zranenie Robina mi nedalo inak ale vyzeralo to veľmi umele aj tie meče. Lukostreľba bola veľmi zle zahraná (alebo žeby strieľali s pridanými animovanými šípami ? ) Ako film ako celok nevyzeral dobre a ten dej bol totálne odflaknutý. Na druhú stranu nechápem to hejtovanie seriálu z roku 2006 od BBC to bol úžasný seriál so svelými hercami. A nie ako tento hnus :( Je mi to ľúto . :( PS: A ešte tá hudba to ešte viac pokazila. Celé zle ! ()

kaladze77 odpad!

všetky recenzie používateľa

Čo je to za koňov k***t už s prepáčením. Ale ak už chce niekto fantasy film, nech nie z Robina Hooda robí fantasy. Tak potom aj Pretty Woman zmiešajme spolu s Avatarom???? Inak Richard Levie srdce a jeho brat Ján boli reálnymi postavami.. Čo je táto sprostosť s drakom???? Tento film je aj ako vtip zlý, ani by som to filmom nenazval. Napriek tomu som to dopozeral ako každý jeden film a na tom som uvažoval ako mohol niekto takúto blbosť vymyslieť... ()

Luqi 

všetky recenzie používateľa

V roku 2006 sa Angličanom nevídaným spôsobom podarilo zhovadiť legendu o Robinovi Hoodovi trinásť dielnym seriálom. O tri roky neskôr si Kanaďania povedali, že ich prekonajú..... A takmer sa im to podarilo............... Toto je úplne amatérsky natočené. Čert vie, prečo to vôbec má v názve Robina Hooda. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (3)

  • Sherwoodský les byl ve většině případů ztvárněn jako listnatý. V tomto příběhu je však jehličnatý. V Anglii mnoho jehličnatých lesů není, zvlášť s kanadskou borovicí. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Aldergrove, Maple Ridge a Vancouver. (Terva)
  • Film byl natočen pro kanadský televizní kanál SyFy, na kterém si 28. září 2009 odbyl premiéru. (Terva)

Reklama

Reklama