Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sherwoodsky les má svoje tajomstvá. Temné tajomstvá.
Anglicko, rok 1166. Keď otca mladého Robina Hooda zavraždia, mladík sa musí ukryť v hlbokých Sherwoodskych lesoch, kde hľadá útechu a novú rodinu. O dvadsať rokov neskôr, keď jeho legenda spolu s množstvom nasledovníkov naberá na sile, zlodušský šerif z Nottinghamu sa rozhodne, že Robin musí zomrieť. V snahe vypudiť obyvateľov Sherwoodu využíva okrídleného netvora bažiaceho po krvi, ktorý terorizuje celý kraj. A tak sa Robin musí vybrať za hranice Sherwoodu, aby zlomil prekliatie a zachránil svoj milovaný les... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (26)

majka147 

všetky recenzie používateľa

Jedna hviezda len kvôli 2 pomerne fajn hercom ale nedalo mi to a som si dosť v tomto filme všímala tie triky a animácie a myslím že to je veľmi amatérsky spravené :( Uplne to vyzeralo akoby celý film bol na modrom plátne spravený (asi aj naozaj bol) a tie animácie hrúza des. Alebo na konci filmu to zranenie Robina mi nedalo inak ale vyzeralo to veľmi umele aj tie meče. Lukostreľba bola veľmi zle zahraná (alebo žeby strieľali s pridanými animovanými šípami ? ) Ako film ako celok nevyzeral dobre a ten dej bol totálne odflaknutý. Na druhú stranu nechápem to hejtovanie seriálu z roku 2006 od BBC to bol úžasný seriál so svelými hercami. A nie ako tento hnus :( Je mi to ľúto . :( PS: A ešte tá hudba to ešte viac pokazila. Celé zle ! ()

kaladze77 odpad!

všetky recenzie používateľa

Čo je to za koňov k***t už s prepáčením. Ale ak už chce niekto fantasy film, nech nie z Robina Hooda robí fantasy. Tak potom aj Pretty Woman zmiešajme spolu s Avatarom???? Inak Richard Levie srdce a jeho brat Ján boli reálnymi postavami.. Čo je táto sprostosť s drakom???? Tento film je aj ako vtip zlý, ani by som to filmom nenazval. Napriek tomu som to dopozeral ako každý jeden film a na tom som uvažoval ako mohol niekto takúto blbosť vymyslieť... ()

Reklama

lola3121 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tuto neskutečnou peachovinu jsem si stáhla v domnění, že jde o nový film Ridleyho Scotta. Když se tam objevila ta létající příšera, nevěřila jsem vlastním očím, a z této vytřeštěnosti jsem nevyšla prakticky až dokonce. Občas jsem se i zasmála, ale zřejmě ne v místech, která tvůrci zamýšleli. "Co je to za stvůru, která krvácí a nezemře?" To je žena, pánové... Tak toto už nikdy víc... ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Spojiť príbeh legendárneho Robina Hooda s fantasy príbehom to si žiada poriadnu dávku odvahy....A ono to vlastne mohlo dopadnúť aj horšie....ikeď príbeh je viac než plytký a vlastne ho zachraňuje najmä sympatické obsadenie na čele s Ericou Durance a Robinom Dunneom. Otázkou však ostáva, prečo sa radšej tvorcovia nevykašlali na legendu menom Hood a nezaložili príbeh skôr na na zemi pevnejšie stojacom príbehu. ()

Terva odpad!

všetky recenzie používateľa

Ta černá krev nepatří člověku. Bytost, která krvácí, ale nezemře. Kdo to kdy viděl nebo slyšel ? V tomto snímku všichni okolo Robina Hooda. TV film nebo spíše Telenovela ze Scherwoodského lesa. Animace draka je ubohá, scénář nuzný, hudba k pláči a děj jen pro otrlé nebo opilé, dramatická stránka k smíchu. - odpad - jako poleno. Jednou - dá li Bůh, mám na vybranou. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Aldergrove, Maple Ridge a Vancouver. (Terva)
  • Sherwoodský les byl ve většině případů ztvárněn jako listnatý. V tomto příběhu je však jehličnatý. V Anglii mnoho jehličnatých lesů není, zvlášť s kanadskou borovicí. (Terva)
  • Film byl natočen pro kanadský televizní kanál SyFy, na kterém si 28. září 2009 odbyl premiéru. (Terva)

Reklama

Reklama