Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Obsahy (4)

Lucy

Lucy (2014)

Lucy (Scarlett Johansson) je krásna žena, žijúca na Taiwane. Jedného dňa sa stane obeťou skorumpovaného zločineckého systému, kvôli ktorému je nútená pracovať ako dílerka drog pre miestnu mafiu. Drogy ukryté v jej tele však spustia nečakané zmeny nervového systému. Stane sa z nej superžena, neľútostná bojovníčka, ktorá necíti bolesť a disponuje úžasnými schopnosťami za hranicami ľudskej logiky. Otázkou zostáva, v koho službách a v mene čoho bude tieto schopnosti využívať.

Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza (2013)

Jedenásť ľudí, štyri príbehy a jeden ostrov. Každý z nich prichádza na Ibizu z inými pohnútkami, ale nakoniec všetci čelia rovnakým výzvam.
Kevin je mladý futbalista, ktorý práve uzavrel multimiliónový kontrakt s FC Barcelona. Príliš mladý, príliš bohatý, príliš krásny. Jeho priateľka Elza vie, ako minúť zarobené milióny. Zorganizuje narodeninovú párty, kde očakáva, že sa jej Kevin opýta TÚ otázku. Jeho stará matka Karla sa na to pozerá s nevôľou. Našťastie je tu ešte organizátorka osláv Lizzy, ktorá ukáže Kevinovi zmysel pravej lásky.
Štyridsiatničky - čerstvo rozvedená Jacky a jej susedka Irma – prichádzajú na ostrov s rozdielnymi túžbami. Botoxová Jacky si chce uloviť mladého zajačika a Irma prežiť pokojnú dovolenku s Dr. Živagom.
Bývalá rocková hviezda Lex pozve svoje tri dcéry Zaru, Lizzy a Bibi na Ibizu na oslavu svojich 55 narodenín. Nikdy nebol dobrým otcom, ale keď Bibi zvedie manžela staršej sestry Zarry, dostane šancu naplniť svoju otcovskú úlohu.
Bratia Dylan a Boyd snívajú o tom, že raz budú svetové DJ-ské duo. Preto chcú doručiť svoje nahrávky slávnemu DJ-ovi Arminovi van Buurenovi. S riadnou dávkou šťastia a neočakávaných zvratov sa im to možno podarí.
Všetky príbehy sa zbiehajú v tanečnom klube, kde pravidelne účinkuje slávny DJ Armin van Buuren.

Město vrahů

Město vrahů (2013)

Na začiatku príbehu stojí vražda primátora a jeho protikandidáta. Poverení vyšetrovaním sú agenti FBI Archer (Sean Patrick Flanery) a Driverová (Kristanna Loken). Postupným rozmotávaním spletitého klbka lží a poloprávd zisťujú, že radnica mesta ukrýva omnoho viac, než len meno vraha. Všetko sa ešte viac skomplikuje, keď svoju kandidatúru ohlási bývalý najbližší spolupracovník primátora. Agent Archer naviac odhalí ťaživé rodinné tajomstvo, za ktorým stojí jeho matka viceprimátorka Elizabeth Archerová (Morgan Fairchild). Spočiatku nesúrodá dvojica agentov postupne zisťuje, že čelia tajomnej, stáročia fungujúcej a mocnej organizácii. Z lovcov sa stanú prenasledovaní. Dokážu nebezpečné dobrodružstvo prežiť a nájsť toho, kto za celou konšpiráciou stojí?

Fighting for Freedom

Fighting for Freedom (2013)

Love Orchard (Sad lásky) je nezávislý film, ktorý sa venuje diskusii o téme nelegálneho prisťahovalectva v USA. Karen (Kristanna Loken), známa právnička z DC, sa vydáva na cestu objavovania samej seba, keď prijme nikým nechceného klienta Oscara Salazara (Jose Maria Yazpik). Oskar je chudobný imigrant, ktorý so svojou rodinou načierno pracuje na rodinnej farme Kareninho otca. Keď Oscar a jeho rodina čelia deportácii, Karen sa postaví proti vláde Spojených štátov, dotazujúc imigračné zákony a vlastné hodnoty tých, ktorí ju predstavujú.

Reklama