Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Dokumentárny
  • Krátkometrážny

Obsahy (8)

Angels Hard as They Come

Angels Hard as They Come (1971)

Angels Hard as They Come sleduje stretnutie dvoch ideologických skupín, drsných motorkárov voľnomyšlienkárskych "hippiesákov". Zo začiatku si obe skupiny rozumejú a vychádzajú vzájomne bez problémov. Táto symbióza je narušená znásilnením dievčaťa z partie hippies. Doterajšia spolupráca sa začína meniť na rivalitu a nepriateľstvo.

Werewolves on Wheels

Werewolves on Wheels (1971)

Gang motorkárov navštívi kláštor, kde sa stretnú s rituálom satanistickej sekty. Jeden z kňazov skúša presvedčiť Helenu, ženskú členku gangu, aby sa stala ich obetou. Motorkári na túto žiadosť reagujú zdemolovaním kláštora a útekom, avšak Helena, poškvrnená následkami satanského rituálu, je posadnutá a každú noc sa mení na vlkolaka. Aké budú následky tejto premeny pre celý motorkársky gang?

Corpse Grinders, The

Corpse Grinders, The (1972)

Lotus Cat Food Company, spoločnosť s finančnými problémami, vidí riešenie svojich ťažkostí v získavaní mäsa z nového zdroja, ktorým je mestský cintorín. Zvrátené reakcie organizmov mačiek na seba nenechajú dlho čakať...
The Corpse Grinders je film produktívneho tvorcu lacných béčkových horrorov, Teda V. Mikelsa, pôsobiaceho od prvej polovice 60. rokov do súčasnosti.

Alucarda, la hija de las tinieblas

Alucarda, la hija de las tinieblas (1977)

Démonická historka o posadnutí dvoch sestrier v kláštore. Nechýbajú v nej prejavy rúhania, nasledované exorcizmom, konfrontáciou viera verzus veda a ďalšími témami typickými pre daný druh príbehu. Celý dej sprevádza silná atmosféra snového charakteru, zreteľná najmä v impulzívnych scénach.

La Maison des filles perdues

La Maison des filles perdues (1973)

Z odľahlej vily, v ktorej držia mladé dievčatá a nútia ich proti svojej vôle praktizovať prostitúciu, sa jednej z nich podarí utiecť s pomocou svojho zákazníka. Ohlásenie na polícii a pátranie detektíva povedie k neočakávaným zisteniam...

Emanuelle in America

Emanuelle in America (1977)

Novinárka Emanuelle sa počas svojho cestovania po Benátkach a snahy odhaliť skorumpovaného úradníka dostáva ku skupine ľudí, pohybujúcej sa vo vodách "snuff" filmu (film zobrazujúci vraždu v reálnom čase). Verzia obsahujúca tzv. snuff scény oficiálne vyšla len na Venezuele. Jedná sa o štvrtý film zo série v hlavnej úlohe s Emanuelle (Laura Gemser), z toho v poradí druhý v réžii výrazného predstaviteľa nízkorozpočtového talianskeho "sexplotation" (horor + pornografia) Joa D´Amata, ktorý sa preslávil svojimi explicitnými sexuálno-násilnými scénami.

Reklama