Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Krátkometrážny

Zaujímavosti k filmom (11)

La La Land

La La Land (2016)

Ryan Gosling (Sebastian) sa 4 mesiace pred natáčaním dennodenne učil hrať na klavíri tak, aby bola jeho rola jazzového klaviristu čo najviac uveriteľná.

La La Land

La La Land (2016)

Kvôli úvodnej 6minútovej scéne bola diaľnica 2 dni uzavretá. Vystupovalo v nej 30 tanečníkov. Väčšina ľudí a áut v pozadí boli dotvorení pomocou počítačovej animácie.

Volejte Saulovi

Volejte Saulovi (2015) (seriál)

Farby v seriáli hrajú taktiež rolu. Scenárista Peter Gould trval na tom, aby kriminálnici mali oblečenie teplých farieb a právnici tak pôsobili tlmeným dojmom.

Volejte Saulovi

Volejte Saulovi (2015) (seriál)

Meno Saul Goodman vzniklo z frázy „It's all good, man“, čo v preklade znamená „Všetko je v poriadku“.

Volejte Saulovi

Volejte Saulovi (2015) (seriál)

Seriál vznikol medzi scenáristami ako vtip, no neskôr sa Vince Gilligan rozhodol, že by nebolo zlé urobiť spin-off práve s postavou Saula.

Pod kupolou

Pod kupolou (2013) (seriál)

Seriál má s knižnou predlohou spoločné len mená hrdinov spolu s ich životmi, ďalej názov mesta a fakt, že je tam kupola.

Perníkový tatko

Perníkový tatko (2008) (seriál)

Vince Gilligan v jednom rozhovore vysvetlil, prečo Walt (Bryan Cranston) v poslednej epizóde odložil hodinky, ktoré mu dal Jesse (Aaron Paul) na 51. narodeniny, na telefónnu búdku. Dôvodom bolo, že si všimol, že vo flashbacku v epizóde Svobodný život nebo smrt Walt tieto hodinky omylom nemal, a tak musel nejako vysvetliť prečo. Vraj to malo byť symbolom toho, že koniec je blízko.

Klinika Grace

Klinika Grace (2005) (seriál)

Sandra Oh (Cristina Yang) sa zmienila, že po skončení 10. série by chcela odísť zo seriálu. Dôvodom bolo, že si myslela, že do svojej role už dala naozaj všetko a bol čas to ukončiť.

Teď a tady

Teď a tady (2012)

Dakota Fanning (Tessa) je Američanka, ale keďže všetci ostatní herci vo filme boli Briti, tak sa musela naučiť hovoriť s britským prízvukom.

Dr. House

Dr. House (2004) (seriál)

Pôvodne mal mať seriál 9 sérii, avšak Hugh Laurie (Gregory House) nemal na výber a musel dohrať svoju rolu len do 8. série. Dôvodom bol jeho skutočný problém s nohou, ktorý mal kvôli neustálemu krívaniu v seriáli. Dokonca hrozilo, že príde o koleno.

Reklama