Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Posledné recenzie (7)

plagát

Čaro prítomného okamihu (2013) 

Prijemna pohodovka pre mladych ale aj starsich, ktori urcite radi zaspominaju na bezstarostne casy a stredoskolske lasky. Romantickych filmov ktore ma chytili za srdce je fakt malo, jelikoz su vsetky gycove a na jedno kopyto. Spectacular Now popisuje obdobie posledneho rocnika strednej skoly, jedno z najdolezitejsich zivotnych etap, kde clovek do znacnej miery ovplyvnuje buducost svojimi rozhodnutiami. Hlavny hrdina, Miles Teller je prikladom mladika so slobodnou dusou, bez zavazkov, ktory ma strach z dospelosti a z povinnosti ktore su s nou spojene. Zije len pre pritomny okamih, nevynecha ani jednu party a odmieta sa stotoznit s realitou, kde vsetci jeho rovesnici myslia na buducnost, univerzity a karieru. V tom spoznava mlade a nevyrazne dievca s blaznivymi snami do buducnosti a detskymi predstavami o laske. Film bol rozhodne zaujimavy a prijemny na pozeranie. Prijemny bol najma pohlad na mladu Aimee ktora stelesnovala slusne a nesmele dievca, ktore neskazila dnesna doba a urcite naplnila predstavy mnohych chlapcov o idealnej a bezhlavo milujucej partnerke.

plagát

Konzultant (2013) 

Po zhliadnuti traileru som sa tesil na luxusny filmovy zazitok v rezii Ridleyho Scotta. Film mal vsetky predpoklady na to byt vynimocny a originalny. Skvele obsadenie, charizmaticke postavy, zaujimavy namet aj prostredie, no niekde nastala chyba. Mal som pocit akoby sa film cele 2 hodiny iba pomaly rozbiehal a na zaver rozbehnuty aj skoncil. Taktiez som sa pri sledovani nemohol zbavit pocitu akoby sa pan reziser silou mocou snazil spravit odlisny a zapamatatelny film. Z vysledku mam celkom zmiesane pocity. Genialnu scenu vystrieda nudna a nudnu zase zbytocna scena. Hnacim motorom filmu bol jednoznacne Michael Fassbender na Bentley s dokonalym imidzom pravnik/badboy. To vsak ale situaciu nezachranilo. Film pomaly vlece, casto nudi, je preplneny dialogmi a fylozofickymi uvahami z ktorych vacsina bezneho divaka za srdce nechyti ani nepobavi. Ridley Scott postavil film na netradicnych a zdlhavych dialogoch, coz je vsak velke riziko, pokial neni ste genius a sialenec Quentin Tarantino (ktorý keby dostal do ruk tento film, tak by nam vsetkym behal mraz po chrbte a na svete by bola dalsia diabolska oscarovka:) . Takze plne chapem veskeru kritiku na tento film a stotoznujem sa s priemernymi hodnoteniami. Samozrejme roznozka Cameron Diaz na celnom skle Ferrari highlight filmu :) "When you see thing like that, it changes you"

plagát

Captain America: Zimný vojak (2014) 

Pokračovanie komiksovej adaptácie dopadlo viac ako dobre. Na rozdiel od jednotky bolo vidieť že si na filme dali tvorcovia viac záležať a nasypali do pokračovania viac peňazí, čím napravili reputáciu často kritizovanej jednotky. Film bol po všetkých stránkach o triedu vyššie ako predchodca First Avenger a myslím že sa kvalitou môže hrdo zaradiť medzi svojich filmových parťákov z Avengers.

Posledné hodnotenia (223)

X-Men: Budúca minulosť (2014)

23.05.2014

Stroskotanec (2000)

18.05.2014

Piaty element (1997)

17.05.2014

Štvrtý druh (2009)

17.05.2014

Dokonalý únik (2009)

17.05.2014

Max Payne (2008)

17.05.2014

Hitman (2007)

17.05.2014

Centurion (2010)

17.05.2014

Zoolander (2001)

17.05.2014

Reklama