Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Horor
  • Dráma
  • Sci-Fi

Recenzie (11)

plagát

Snehulienka a lovec (2012) 

* za poňatie * za spracovanie * za Charlize. Palec dole za Stewartku, ajaj, tak drevený ksicht nemá ani Alan Rickman ako prof. Snape. A rovnako je to aj s "pohľadnosťou". Palec hore za Nicka Frosta v trpasličom tele :) Celkovo, žiaľ, ale film skôr nudí než baví.

plagát

Ďáblova ruka (2011) 

4* za samotny film, 5. za to nadherne vyobrazenie "cirkvy" a stada oveciek na cele s pastierom; alebo skor sekty, co je mimochodom kazda jedna cirkev. Vraj "Boh" dal cloveku slobodnu volu. Hmm, tak preco ju potom cloveku farizejski sluzobnickovia bozi z hlavy vytlkaju? Jaaj, uz viem - aby si veselo parazitovali na svojom stade, dojili ovecky (ovcie mlieko je zdrave) a uzivali si na ich ukor (a bez odluky cirkvy od statu aj na vsetkych ludoch s vlastnym rozumom). Ed Harris akoby ma parafrazoval, uz len za tych par viet by si scenarista zasluzil Oscara. Skoda, ze tento film nepremietaju povinne pred kazdou cirkevsluzbou..

plagát

Tron: Dedičstvo (2010) 

Nuda, nuda a ešte raz nuda. Nebyť špičkového soundtracku, ktorého sa neviem nabažiť, bolo by to za 1 hviezdu z ľútosti.

plagát

Pontypool (2008) 

Síce zaujímaý a originálny námet, ale ak chce divák volačo idieť, tak sa pri tomto filme môže radšej pozerať von oknom, určite tam uvidí viac. Vhodné len na precvičenie angličtiny, pretože hovoreného slova je tam ako v diskusnej relácii o politike. A rovnako tak je to aj zaujímavé.

plagát

Súmrak mŕtvych (2004) 

Aaaaaa, tak toto bolo ozaj zabijácke. Som to chvíľami musel pauzovať, kým som sa dorehotal. A uplne ma dorazila diskoteka na Don´t stop me now od Queen-u, tága, šípky, "svetelná hudba"; som myslel, že umriem od smiechu. Čierna britská komédia - to ja môžem. U mňa za 100.

plagát

Paranormal Activity 2 (2010) 

Spomalená kópia jednotky. Mne sa aj napriek tomu, že to bolo trochu statické a pomalé, páčilo. Zimomriavky síce boli podstatne slabšie ako pri jednotke, ale pred zaspávaním po filme som opäť v obyčajných zvukoch počul kadečo iné...

plagát

Paranormal Activity (2007) 

V prvých minútach som sa vyľakal, že to bude neskutočná blbosť. V posledných pár minútach som sa vyľakal. Musím povedať, že tento filmík vo mne poctivo stupňoval napätie a v posledných scénach sa mi zimomriavky prepracovali az pod kožu. Vžil som sa do toho až tak, že keď som si po dopozeraní filmu ľahol spať a voľačo v byte puklo, nebolo mi všetko jedno... :)

plagát

Brutálny experiment (2008) odpad!

Dopozerané na tretí pokus. Dva pokusy skončili zaspatím. Absolútne žiadna ľakačka, atmosféra pod bodom mrazu, napätia asi ako v 30-ročnej 1,5V batérii, nápady čo-to ukradnuté a doplnené ďalším ukradnutým. Shit a odpad, keby som to nevidel, o nič by som neprišiel.

plagát

Hačikó: Príbeh psa (2009) 

Priznám sa, že tento film som vidieť ani nechcel, pôvodne som ho pustil manželke, aby som získal chvíľu pre seba, ale ... len na okamih som sa na to zadíval a až do konca ma to už nepustilo. Neskutočne a kruto ma príbeh dojal, ku koncu som sa musel veľmi urputne bojovať sám so sebou, aby som sa nerozplakal ako malé dieťa, ktorému zoberiete obľúbenú hračku. Svojim spôsobom takéto filmy nemám rád, pretože pri nich musím slziť, ale tento bol naozaj nádherný.

plagát

Pán Popper a jeho tučniaky (2011) 

Hlavným lákadlom bol Jim Carrey, ktorého mám v komédiách veľmi rád. Nesklamal ma. Až na niekoľko slabších minút som sa bavil dobre. Tučniaky boli síce miestami príliš počítačové, ale naživo rozkošné. Nie je to komédia, ktorá by trhala bránice, ale ako rodinná komédia funguje výborne. A navyše príjemná Carla Gugino, čo viac si človek môže želať.