Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi

Obsahy (9)

Přehlídka smrti

Přehlídka smrti (2015) (seriál)

Ľudské duše po smrti zvyčajne smerujú do neba alebo pekla. Jestvuje tu však aj istá výnimka, týkajúca sa párov, ktoré zomreli v rovnakom momente. Tie sa totiž miesto spásy či zatratenia ocitajú v bare Queen Dequim, v spoločnosti tajomného, bielovlasého Dequima, ktorý svojim hosťom ponúka účasť v hre smrti. V hre, odhaľujúcej doposiaľ vykonané činy, ako aj skutočné tváre postáv. Sám Dequim je napokon posledným arbitrom, ktorý rozhodne, kto prehrá a kto zvíťazí, kto prežije a kto sa už viac medzi živých nevráti.

Sedm smrtelných hříchů

Sedm smrtelných hříchů (2014) (seriál)

Vo svete, kde ľudské a neľudské bytosti doposiaľ neboli rozdelené, žezlo moci upadlo do rúk ochrancov známych ako Svätí Rytieri, ktorí sú pre ich nadľudskú silu a magickú zdatnosť doslova neporaziteľní. Azda najmocnejší a najobávanejší spomedzi týchto rytierov, Sedem Smrteľných Hriechov, však zradí kráľovstvo, čím si znepriatelí ostatných rytierov rovnako ako kráľa a ľud. Princezná Elizabeth však tomuto príbehu neverí, preto sa rozhodne nájsť všetkých členov zoskupenia Smrteľných Hriechov, vďaka čomu sa neraz dostáva do problémov. Postupne však zisťuje, že i bežní ľudia sa začínajú prebúdzať zo všeobecne známych lží o kráľovstve a že ani Sedem Ťažkých Hriechov nie sú skutočne takí zlí, než za akých ich príbehy považujú.

Tokyo ESP

Tokyo ESP (2014) (seriál)

Tokyo ESP sleduje príbeh bežnej školáčky menom Rinka Urušiba, ktorá svoj čas okrem štúdia investuje do prác na čiastočný úväzok, aby pomohla uživiť nie veľmi majetnú domácnosť, ktorej členmi sú iba ona a jej otec. Všetko sa však razom zmení krátko potom, ako zazrie tučniaka a niekoľko svetielkujúcich rýb, plachtiacich oblohou. Vďaka kontaktu, ku ktorému dôjde medzi Rinkou a jednou z týchto rýb, sa v Rinke náhle prebudí nezvyčajná schopnosť prechádzať cez neživé predmety, čo spustí kolotoč nepredvídateľných udalostí. Krátko po tom, ako spozná rovesníka menom Kyotaro Azuma, ktorý sa dokáže premiestňovať, sa rozhodne, že svoje novonadobudnuté sily využije proti zneužívaniu moci, ktorým je Tokyo nasiaknuté viac, než sa môže zdať. V každom prípade však netušia, že v meste sídli organizácia s omnoho temnejšími zámermi, nehovoriac o tom, že ovláda rady ľudí s rovnako neobyčajnými schopnosťami.

Barakamon

Barakamon (2014) (seriál)

Aj napriek pomerne mladému veku sa Handovi Seišuovi podarilo stať profesionálnym krasopiscom, vďaka čomu je schopný žiť vo svete, po akom vždy túžil. To všetko sa však náhle zmení v okamihu, keď udrie veľaváženého kritika, ktorý jeho výstavu označil za neoriginálnu a fádnu. Handa je za tento prehrešok poslaný do úzadia, presnejšie na ostrov Goto, neďaleko Kyushu, kde spoznáva rôznorodé povahy dobrosrdečných dedinčanov, zbližuje sa s miestnymi deťmi a postupne sa začína učiť.

Gekkan šódžo Nozaki-kun

Gekkan šódžo Nozaki-kun (2014) (seriál)

Keď sa Sakura rozhodne priznať svoje city spolužiakovi Nozakimu, na ktorého má už dlhšiu dobu zálusk, kvôli nedorozumeniu je vnímaná ako fanúšička, túžiaca iba po jeho autograme. Krátko po následnom pozvaní k nemu zisťuje, že Nozaki je vlastne renomovaným autorom dievčenských manga komiksov. Pod zámienkou dostať sa k nemu bližšie sa stane jeho asistentkou, čo pokračuje sledom zábavných udalostí a stretov s ostatnými spolužiakmi, ktorí hlavným hrdinom slúžia ako inšpirácia pre postavy do ich ďalších príbehov.

Madžimodži Rurumo

Madžimodži Rurumo (2014) (seriál)

Šibakiho jediným zájmom sú dievčatá, avšak keďže je známy ako najperverznejší žiak školy, jeho objekty záujmu sa mu vyhýbajú ako moru. Keď teda v školskej knižnici natrafí na knihu, ktorá garantuje jedno splnené prianie, neváha túto šancu využiť. Nanešťastie, kvôli hanblivosti zo žartu prednesie, že si želá dievčenské nohavičky, ktoré následne skutočne nájde položené na stolíku po príchode domov. Háčik je v tom, že dané naplnenie túžby by ho malo stáť život a tento ortieľ by nemal vykonať nik iný, než drobná, roztomilá čarodejnica Rurumo, ktorá splnila aj Šibakiho spomínané prianie.

Pocket Monsters: The Origin

Pocket Monsters: The Origin (2013) (seriál)

Miniseriál Pocket Monsters: The Origin zachytáva zápletku z hier FireRed a LeafGreen, kde sa počas štyroch epizód odohráva Redova dobrodružná púť naprieč regiónom plným záhad a tajomstiev. Nechýbajú súboje s Redovým odvekým rivalom Greenom.

Berserk: Ógon džidai hen II – Doldrey kórjaku

Berserk: Ógon džidai hen II – Doldrey kórjaku (2012)

Trilógia Berserk: Golden Age pokračuje druhým dielom s názvom The Battle for Doldrey. Hlavný protagonista Guts, ktorý je stále v službách Klanu Jastraba, pociťuje dôsledky rozhovoru svojho veliteľa Griffitha s princeznou Charlotte: cíti sa nedocenený a podvedený. Po triumfe nad nepriateľskou armádou je Griffith požiadaný, aby dobyl poslednú nepriateľskú pevnosť, zvanú Doldrey, v ktorej sídlia legendárni nosoroží jazdci na čele s nepremožiteľným bojovníkom, generálom Bosconem.

Monster Farm - Enbanseki no himicu

Monster Farm - Enbanseki no himicu (1999) (séria)

Mladý Genki Sakura, veľký fanúšik videohier, je teleportovaný do svojej obľúbenej hry, kde spoznáva chovateľku príšer Holly a jednooké stvorenie Sueza. Po vyslobodení príšerky Mocchi zisťuje Genki pravdu o svete chovateľov príšer. Spolu so svojimi novými priateľmi sa vydáva hľadať Fénixa. Mýtické stvorenie totiž ako jediné dokáže príšery zachrániť pred zloduchom Moom, meniacim ich na zlé bytosti.

Reklama