Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Krimi
  • Akčný

Recenzie (47)

plagát

Ready Player One: Hra sa začína (2018) 

Cely cas som sa naramne bavil. Nieco ako filmove Stranger Things - nadherne prepojujuce svet “dospelych deti” narodenych v 70tych a 80tych rokoch s dnesnou mladou generaciou. Spielberg sa vracia do detstva a pekne prepaja nasu minulost s ich buducnostou. Odkazov kopec, Mark Rylance, vizualne majstrovstvo. Diky !

plagát

Príbeh služobníčky - Postavenie ženy (2017) (epizóda) 

Strasne ma unavuje detailna kamera na tvar hlavnej hrdinky. Jej utrpenie som pochopil uz v prvom diely. Neviem ci to zvladnem dalej, ale urcite sa pokusim :-)

plagát

Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe (2016) odpad!

uplny suhlas s Furmim. Konspiracie, dezinformacie su dnes velmi nebezpecnou zbranou na ovladanie mas. Andrew Wakefield je plagiator, vymyselnik a pseudovedec. Teraz uz aj reziser a scenarista svojho vlastneho vymyslu. Je mi zahadou ako vobec vobec nieco take mohlo vzniknut. Ostava len dufat, ze to niekto po zhliadnuti nezoberie vazne.

plagát

Pustina (2016) (seriál) 

Kazdy jeden diel bol zazizkom. Dej sa stupnoval, postavy sa menili a posobili realne. Vyborny serial. Naozaj, skoda reci, tu nie je co vycitat. Serialovy pocin roka :-)

plagát

Westworld - Labyrint (2016) (séria) 

Kvalitny serial. Myslienka, obsadenie, prevedenie, pointa.. stale nove prekvapenia. Prva seria dopadla velmi dobre. Iba jedneho sa bojim.. a to prezuvania uz straveneho jedla v podobe druhej a pripadne dalsich serii. Mne by vobec nevadilo, ak by po poslednom diely (v dlzke cca 1h:30min) nastal koniec. Kazdy dobry serial musi vediet kedy skoncit.

plagát

American Horror Story - Roanoke (2016) (séria) 

tato seria bola pre mna velkym sklamanim. cele to bolo az groteskne. prva polovica ako tak, dalej sa to uz nedalo vobec.. koniec bol totalnou blamazou. davam jednu hviezdu.

plagát

Sully: Zázrak na rieke Hudson (2016) 

15/11/16 mi tu ukazuje 125. najlepsi film. Ano, je to Clint Eastwood. To viem, lebo som si to predom precital. Asi som uz velmi rozmaznany europskou produkciou, nemozem predsa ocakavat to iste od hollywoodu. Tu som cakal aspon nieco. Film ma bohuzial sklamal. Stale cosi hladam, tu som nenasiel nic nove. Cele to bolo osuchane a million krat videne. Tom Hanks je uz sedivy pan v rokoch a uz aj soferuje lietadlo. Sympoš. Ano, stal sa zazrak a aj napriek tomu je system proti nemu. Zachranil a este je zle. Chudak. Take pateticke. Clovek nie je vobec postaveny do nejakeho rozpolozenia. Chyba mi tu pridana emocia. Predloha a scenar su sice pripravene na urovni, no to nestaci… vyslovene som sa nudil. Btw – bez vtipnej poznamky na konci filmu by to ani neslo. Bolo to nalinkovane jak Kim Ihr Senov jedalnicek..

plagát

Belgica (2016) 

Film mi pripomenul klubovu atmosferu belgickych podnikov. Hudobna mlsanica a parenica od zaciatku po titulky. Soulwax. Dejovost neutrpela a vsetko do seba pekna zapada. Brachovia (mladsi slusnejsi sympatak a starsi otec a partymilovnik) riesia svoje problemy kde podnik Belgica predstavuje akesi Medium. Groeningen pokracuje v tematike. Podobne aj ked troche tazivejsie a socialnejsie je to v Broken Social Breakdown. Film jednoznacne stoji za zhliadnutie.