Reklama

Reklama

Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe

Recenzie (8)

StrycoWolver 

všetky recenzie používateľa

Odpad môže dať iba človek, ktorý iné štúdie ohľadom očkovania nevidel, ani nečítal. Stačí si naštudovať výpovede rodičov na Slovensku a Čechách, ktorých deti majú vážne komplikácie po podaní očkovacej látky. Reálne výpovede reálnych rodičov . Nie iba autizmus, ale encefaliticky plač, očný kontakt, ekzém, znížená imunita atď atď...... Kde tieto sa dostavili práve po očkovaní. Ved všetko to je uvedené aj v nežiadúcich účinkoch. Ale očkomafia tu bude šíriť bludy a pojmy, ako : kolektívna ochrana a podobne. Myslím, že čas, než sa všetko ohľadom vakcín, ich zloženia a o obsahu ťažkých kovov v nich dostane na verejnosť sa blíži. ()

Reklama

Furmi odpad!

všetky recenzie používateľa

Po 1:08 hodine som to vypol. Úplna strata času, totálna nuda, vkuse omielané to isté dookola, bitie sa po hrudi za svoju vlastnú pravdu. Jeden z nepekných fenoménov dnešnej doby, konšpirovanie nad autizmom spôsobeným z povinnej vakcináciie sa na internete širi ako rakovina už dobrých pár rokov. V roku 2032 80% narodených detí autistami ? V dnešnej dobe 1 z 250 detí autista ? (samozrejme len v Amerike) ... basic google = MMR vakcína sa používa i u nás na SVK, sám som ju ako rok a pol staré dieťa dostal, tak isto milióny detí na SK a CZ. Kde sú všetci tí autisti ? Asi ostali v Amerike. Démonizujme farmaceutický priemysel aj naďalej, nejedzme lieki, neočkujme naše deti a umierajme na choroby ktoré tu už desaťročia niesu, znížme priemerný vek o 20 rokov ... pretože jesť lieky zabíja a vakcíny spôsobujú autizmus. 0% ()

kukkik odpad!

všetky recenzie používateľa

Před nebo klidně i po zhlédnutí doporučuji video na YouTube Vaccines and autism: A Measured Response od hbomberguy. Tenhle člověk je neodsouzený zločinec, odporná stvůra, která způsobila nespočet utrpení a měla by být souzena jako jeden z nejhorších zločinců 21.století. ()

vladivostok odpad!

všetky recenzie používateľa

uplny suhlas s Furmim. Konspiracie, dezinformacie su dnes velmi nebezpecnou zbranou na ovladanie mas. Andrew Wakefield je plagiator, vymyselnik a pseudovedec. Teraz uz aj reziser a scenarista svojho vlastneho vymyslu. Je mi zahadou ako vobec vobec nieco take mohlo vzniknut. Ostava len dufat, ze to niekto po zhliadnuti nezoberie vazne. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama