Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Horor
  • Krimi

Recenzie (60)

plagát

Disturbia (2007) 

Je to nametova lupez (a co dnes nie je?), no sikovne spracovane, tenegeri-kamosi tomu davaju nevinny smrnc, nuda doma robi svoje a TV technika to koreni. Prekvapila ma Carrie-Ann Moss ktora si zahrala maminku a je to v tom dobra. Necakajte nieco hlboke co Vam myslienkovo rozhodi vianocny pohlad na Mrazika, su to necele 2 hodiny pukancovania a drzania palcov.

plagát

Za borovicovým hájom (2012) 

Ray je opat raz mlcanlivy kriminalnik, chodiaca reklama na Lucky Strike, inak sympatak, talentovany motorkar s velkym srdcom a hlavne smyslom pre rodinnu harmoniu. Len sa mu lepi smola na paty, (resp. na gumy) tym to bude a na tom je postaveny cely zbytok filmu a velka poema o svedomi a jej generacnej dedictve. Rayov hereckemu vykonu neverim nic, ani ze motorku si natankoval sam (diesel ci benzin?!). Kazdopadne musim uznat presvedcivy herecky vykon Bradleyho Coopera a zasadenie prostredia do rezisersky idilickeho lesika na krimi dramu. V porovnani s DRIVE davam jeden bod navyse, prave za ten lesik.

plagát

Road Trip (2000) 

Ako oddychovka super, nic narocne, lahke teen vtipky, ale pekne to odsypa.

plagát

Teď a tady (2012) 

Film som pozeral s uvahami nad tym ako tento pribeh denne rezonuje v skutocnom no anonymnom svete tesne blizko nas. Bez super podpory rodicov, bez modela-suseda od vedla cez zahradu, bez tehotnej kamosky ale so sporom s poistovnami a lekarmi, s bolestami, atd. 2 hviezdicky davam za spracovanie a temu, zvysok uberam za pribeh samotny. Nebol to film pre mna.

plagát

Insidious (2010) 

HODNE slusna strachova zalezitost. Je tu ohromne mnoztvo co filmu vytknut, no vo finale som sa bal ako uz davno nie a ak to bol ucel (predpokladam), tak sa to podarilo.

plagát

Volám sa Khan (2010) 

Vydrzal som to sledovat 34.15 min, ked prekrocili myslenu hranicu medzi dramatickym pribehom a citovym vydieranim. Mali sa rohodnut ci natocia priheh na motivy 11/9, muslimstva, nevrazivosti alebo autizmu, kazdopadne nekloubit, netlacit na pilu. To ze je pribeh vymysleny ani nemuseli zdoraznovat.

plagát

Pod vlivem lásky (2008) 

Gandlaf ma tento nesvar hlasku "hrudka masla rozotrena na prilis velky kus chleba". Vydrzal som to sledovat cca 2 hodiny, vzdavam to. V nejakom komentari nizsie som si precital ze to konci stastne a to mi uplne staci. Zatial sa udialo asi tolko co by sa v serioznom filme zmestilo do jednej tretiny aj s reklamou. Uz nemam sil zistovat reziserov odkaz. Jednu hviezdicku udelujem za obcasne obcasne precitenie do reality, inac zbytok filmu odporucam len skalnym fajnskekrom tohto zanru. Strucne, nuda.

plagát

Má ma rád, nemá ma rád (2010) 

Za detsko-romantickym pribehom je to hlavne pribeh o dospievani, rozhodnosti, odvahe mat a vyjadrenit svoj nazor. Viem si ho predstavot ako lietmotiv niekeho manazerskeho kurzu asertivity. Velmi nevinne podane a preto sa tak lahko dostane divakovi pod kozu. "Nemusis mat pravdu, ale hlavne mas na vec svoj nazor a vies ho povedat".

plagát

Kým spíš (2011) 

Domovnik je pekna svina a "vyridim" si to s kazdym kto mu aspon usecne bude drzat palce. A to som mu ich drzal aj ja, prvych 9.5 minuty...