Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenzie (9)

plagát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

Po 15 častiach veľké sklamanie. Sem tam nejaká dobra zápletka, no väčšinou len obyčajná "telenovela" s preafektovaným americkým humorom. Možno časom zmením hodnotenie, no budem sa musieť prinútiť pozerať to ďalej.

plagát

Mad Max: Zbesilá cesta (2015) 

Za toto oscar?... Nie, nie.... Pozriet ako taku chutovku v kine, to hej, ale nic viac...

plagát

Revenant Zmŕtvychvstanie (2015) 

Mne to pripadá ako by som pozeral film Tarzan, ale to co vytvoril reziser s hviezdnym obsadenim je nieco neuveritelne... Nechcem byt zaujaty, no Tom Hardy Dicapriovi nielenze sekunduje, ale ho miestami az svojim vykonom prevysuje... Jedina chybicka krasy dlzka filmu, no i tak u mna 95%..

plagát

Muž z ocele (2013) 

Prvu hodinu som v mysli hladal hlavnemu hrdinovi zdatneho protivnika a strasne mi to vadilo. Dalsou vecou co mi vadilo bolo zbytocne natahovanie casu filmu. Vizualne vyborne no vsetko na ukor deja... Hodnotenie trosku nad priemer 60%...

plagát

Dark Touch (2013) 

Pekný námet, no len v prvej hodine filmu. Potom sa dej a samotná atmosféra úplne stráca. Práve posledná polhodinka ubrala z môjho hodnotenia minimálne 2°. Myslím, že si to celkovo zaslúži 30%.

plagát

Jeff, který žije s mámou (2011) 

Keď sa ma niekto spýta, že o čom tento film je, nedokážem mu odpovedať. Nehovorím, že je to otrasné, no niečo tomu filmu chýba a ani tak v hercoch to nebude. Pre tých, ktorí radi zaspávajú pri filme je to originál..

plagát

Vina (2010) 

2* tomu uplne zodpoveda a to iba za zaujimavy zaciatok. Potom dej upada do podpriemeru vratane "akoze" velkolepeho konca..

plagát

Thor (2011) 

Film, ktorý po hodine sledovania vôbec nezaujme si nič ako 1* nezaslúži.

plagát

Chatroom (2010) 

Samotný film aký taký nápad má len by nebolo na škodu trosku sa s tým pohrať. Minimálne by som aspoň z časti hľadal príčinu nečakaného odchodu otca od malého chlapca. Inak veľmi dobré spracovanie virtuálneho a reálneho sveta. Film ma celkom zaujal, len proste niečo v tomto filme chýba.