Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenzie (26)

plagát

Exodus: Bohovia a králi (2014) 

A Ridley sa veľmi nudil, nuž riekol "zoženiem pár melónov, natlačím Baleovi kaleráby, a potom vedno zbúchame trojhodinovú zbytočnosť na biblické motívy." A diváci zaplatili a producenti videli, že je to dobré. Aj keď nebolo.

plagát

John Doe: Vigilante (2014) 

Jeden z najlepších súčasníckych filmov o sériových vrahoch. Presvedčivo (a lišiacky) podaný mýtus o vzostupe kultu postavenom na osobnosti jedného človeka. Spolu s Leslie Vernonom úplná prvá liga.

plagát

Whiplash (2014) 

Tento film MÁ, KURVA, GRÁDY!!!!! Spotil som sa na začiatku, v strede aj pri konci. Jeden z najlepších príbehov o umení za posledné roky.

plagát

Bez dychu (2010) 

Išiel som do toho s istou skepsou, ale vrátilo sa mi to v podobe totálneho diváckeho knokautu v prvom kole. Absolútne napínavý triler so všetkým, čo k tomu patrí. Kam sa hrabú Liamovky Neesonovky.

plagát

These Final Hours (2013) 

"Ľudia, máme 12 hodín a to je všetko." Je to krásny film, a to je všetko.

plagát

Tulák (2014) 

Ako hovoria bratia Česi: parádní atmosférická podívaná!

plagát

Babadook (2014) 

Ak chcete strašiť neposlušné deti, tu máte podrobný návod. Len aby ste to nakoniec neboli vy, kto sa potento hrôzou. Bez ostychu priznávam: nevládal som na jeden šup dopozerať dokonca. A keby náhodou, neskúšajte mi klopať na dvere - od Babadooka na také signály zásadne nereagujem. Jeden z najdesivejších filmov, aké som kedy videl.

plagát

V bolestech (2013) 

Skvelé found footage zhruba v štýle The Chornicle. Civilné, realistické stvárnenie moderného upíra bez jediného použitia toho otrepaného slova. Navyše prvá polovica sympaticky žúrkujúca. Veget, ktorému narastú ostré zuby. Akurát koniec prišiel trochu zhurta.

plagát

Hosť (2014) 

Zábavné home invasion s charizmatickým hlavným antihrdinom, ktoré sa v tretej štvrtine prekvapivo prehupne do trochu iného žánru, čím prináša príjemné osvieženie. A vedrá červenej na obrazovku.

plagát

V/H/S: Viral (2014) 

Asi najslabší diel série, ale aj tak je podceňovaný neprávom. Poviedky sú vtipné a nápadité, miestami krvavé, inokedy psychošské a tak podobne. Koho by nebavilo sledovať partičku skejťákov zrážať skejatami hlavy z ramien žijúcich kostlivcov? A rámcový príbeh je príjemne vzťahový. Pozerateľné a neuspávajúce.