Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (12)

plagát

Sága: Prokletí stínů (2013) odpad!

Ak herecké výkony necháme tak a zameriame sa iba na scenár ,ktorý bol napísaný akoby to písal žiak ZŠ ,tak by to aj tak bola neskutočná blbosť.

plagát

Zostaň so mnou (2014) 

Uznávam, že to nie je najlepší film aký kedy bol. Ale niečo na ňom je. Podľa mňa je oveľa lepš ako TFIOS. Možno je to tým, že nebol tak chválený, a preto som od neho neočakávala hory doly. Kniha bola rovnako zaujímavá ako film a to sa teraz nedeje veľmi často. A Chloe je rozhodne jedna z najlepších mladých herečiek.

plagát

38 (2014) 

Nie každému sa tento dokument môže páčiť. Pre tých, ktorí sledujú hokej a podporujú reprezentáciu to znamená veľa. Pre tých čo nie jednoducho smola, radšej sa s tým netrápte. Je to spomienka na udalosť, ktorá zamávala so Slovenskom. Je to posledná rozlúčka so športovcom, ktorý niečo znamenal pre našu krajinu.

plagát

Darca (2014) 

Ďalší z dnešných "teen" filmov čo by nebolo až také zlé ako to, že príbeh stoj za prd. Som jedine šťastná, že som sa nepustila do knihy. Bola by to strata času tak ako aj tento film. Je to pre ľudí, ktorí nehľadajú kvalitu ale iba zabitie času.

plagát

Alias (2001) (seriál) 

Pamätám si keď som ho ako malá veľmi rada pozerala. Bol to môj obľúbený seriál. Mám na neho veľmi dobré spomienky a veľmi sa mi páči doteraz.

plagát

Na vine sú hviezdy (2014) 

A máme to tu....rakovina. Úspech istý prečo aj nie veď láska tvoch mladých ľudí a k tomu jeden na konci zomrie. ľudia z toho čerpajú prachy a nikomu to nevadí lebo aj tak väčšina divákov na konci prežije katarziu a ide ďalej. Bolo to tak ospevované, že som čakala oveľa viac. Nedostala som to.

plagát

Falošní poliši (2014) 

Je to typicka americká blbosť. Použili dobré hlášky tak je z toho celkom pohodový film.

plagát

Chlapi neplačú (2013) (seriál) 

Jedna hviezdička za úvodnú pieseň inak je to dnešný hrozný produkt našej televízie. :(

plagát

Vampire Boys (2011) odpad!

Čo to malo znamenať Twilight sam o sebe nič moc a ešte k tomu teraz to bolo v gay verzii. Totálna somarina ako sa niečo také mohlo podpísať. Dokonca sa plánuje aj 2. Na ňu sa rovno vykašlem už toto som mala problém pozrieť a to som pretáčala !!!

plagát

Pí a jeho život (2012) 

Je to úžasný film o pute s tygrom o tom čomu veríš aj keď je to neuveritelné. Odporúčam stojí za to.