Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Dráma
  • Dobrodružný

Recenzie (40)

plagát

Ja, Frankenstein (2014) odpad!

Spin off Lovci duchu? aspon ty efekty jsou na stejny urovni,coz je asi jediny plus (v jinem pripade by to bylo minus) po 30 utrapenych minutach vypnuto.

plagát

Vysoká hra (2013) 

hlavne za afflecka, jinak tomu neco chybelo, ale jako jednohubka vyborne. 57% hodnoceni co to zde ma je tech lepsich 57%..

plagát

Rivali (2013) 

rivalita, respekt, opravdu uzasne zachyceny az do detailu. nejlepsi film za posledni leta.. mam rad formuli, ale tenhle film miluju..

plagát

Captain America: Zimný vojak (2014) 

hlavu a patu to ma, prehnany mi to neprislo, steve rodgers dobrej, navic se mu vratil nejlepsi kamik, black widow scarlett no comment, a 3D v pohode i kdyz asi trosku zbytecne, tak proc ne za 5.

plagát

Na konci sveta (2013) 

Zas ten pripad, cekas hodne dostanes malo, az skoro nic. Cele to pusobi opravdu divne. Stejne jako ten fil nechapu to hodnoceni tady.

plagát

Já a robot (2013) (seriál) 

Efekty opravdu jak z filmu, a prave se obavam jestli to na serial neni moc nakladny, nemusel by prezit! ale jinak opravdu jedna z nej novinek tenhle rok. Michael Ealy jako android vyborny.

plagát

Ohnivý kruh (2013) 

sel jsem tam s jistotou ze 3D bude naprostej narez a presne tak se i stalo. takovej narez ze jsem ani nepostrehl vsechny tyhle chyby co se tady pisou

plagát

Neporaziteľný bojovník (2013) 

Je to bez krve, proto mi to pripadalo tak trochu jako pohadka, ale zas takovej propadak to opravdu neni.