Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Komédia

Recenzie (17)

plagát

Policajt na odpis (2013) odpad!

Omg Dalsia ubohost a tohtorocne sklamanie.Uplny suhlas s lumin3 velmi zle straveny vecer.

plagát

Zakázaná zóna (2010) odpad!

OMG Nieco tak strasne som uz davno nevidel....pribeh a zapletka hroza...zaver otras...muzsky herec katastrofa!! Bez napadu postavy medzi sebou absolutne nesedia, hlavny predstavitelia ani sami nevedia kam sa zaradit! Co sa tyka prevozu zakazanou oblastou....smiesne a bez reality....takto sa cez hranice neprechadza natoz ilegalne.To ze na konci filmu hrdinovia dorazia k Americkej "opustenej" hranici....ma rozosmialo...neviem si to vobec predstavit. Ubohost.

plagát

Riddick (2013) 

Velmi velke zklamanie.....pokus o premostenie s Pitch Black zlyhal na plnej ciare.Po velmi vydarenej Chronicles of Riddick prichadza pad na dno v podobe tohto snimku.Obavam sa ze film Riddick ako taky skonci ako Jaws prvy super, druhy trosku slabsi...a tie zvysne katastrofa.Nemozem si pomoct no ani Vin Diesel mi nepomohol zmenit nazor.

plagát

Paulette (2012) 

Velmi zaujimavy filmik pobavil perfektne skoda sice poslednej zapletky s bossom noo zaver v Amsterdame potesil. Zeby francuzy opat naviazali na zlatu cestu francuzkej komedie ?Napad 5 star vyber hercov 5 star hlasky vo filme 100!

plagát

Osamelý jazdec (2013) 

Namet, prachy a ktomu JD....mal to byt trhak a kina mali praskat vo svikoch....Obrovske sklamanie.

plagát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

1 hviezda ....aj to iba za napad. Ziering, Reid ...Katastrofa...Zaujimavy bol koniec ked sa Ziering prerezal von pilou a este ktomu vytiahol po minutach stale zivu a bez zraneni krasnu barmanku."6 zachranarov slo zachranit male dievcatko a prezilo iba dievcatko tych ostatnych si podal zralok"...OMG ....CHOOJLYWOOD.

plagát

Citizen Khan (2012) (seriál) 

Občan Khan je rodinne založená britska situačna komédia vyprodukovana stanicou BBC. Pozoruhodné pre BBC je to , ze je to vobec prvý South Asian (Juho Azijsky) sitcom. Dej sa odohrava v Sparkhill, Birmingham, jeho hlavné postavy pán Khan (Adil Ray) ako "Najdolezitejsi Britsky Pakistanec." Citizen Khan sleduje strastí pána Khana, chvastounskeho, patriarchálneho, samozvaneho vodcu spoločenstva, a jeho 'dlhé utrpenie' manželka (Shobu Kapoor) s dcérami Shazia (Maya Sondhi) a Alia (Bhavna Limbachia). Kris Marshall je tiež hviezdnou postavou ako Dave, manažér miestnej mešity pána Khana.

plagát

Robot Jox - Zápas robotů (1989) 

Hmm stale i po rokoch si pamatam ten film naspamat videli sme ho s kamosom asi 1000x na svoju dobu to bol trhak ako hrom.

plagát

Správna sexi trojka (2009) 

Omg nazov zodpoveda kvalite filmu tretotriedny herci uz mi tu len chybal Casper van Dien a E-ckovy film je na svete.

plagát

Johnny English sa vracia (2011) 

Rozhodne som čakal viac zábavy v podobe Johnyho Englisha tak ako sme u jeho postavy zvyknutí. Až na par miest vo filme mi to prišlo úplne bez nápadu.Som veľmi sklamaný rozhodne som ocakaval viac.