Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (25)

plagát

Aquaman (2018) 

Efekty jak na Hallmarku v roku 2002

plagát

Joker (2019) 

Jeden z tych vynimocnych filmov, pri ktorych si budete do smrti pamatat tuto navstevu kina a pocity, s ktorymi ste z neho odchadzali.

plagát

Můj bratr Simpel (2017) 

Nemecka verzia Simonovho Vesmiru. Severania to spracovali lepsie...no nemozem si pomoct, Kross ma rozosmiaval viac (na rozdiel od Skarsgarda) svojim cute stvarnenim mentalnej retardacie.

plagát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Mile prekvapenie na zaciatok roku 2019. Tento serial mi sposobuje ku podivu nostalgiu...nostalgiu za Skins, ktoremu je tento serial velmi podobny. ERIC je uplne...ako hovoria bratia Cesi..."Božííí!"

plagát

Overená kópia (2010) 

Modlil som sa v kine, aby toto utrpenie cim skor skoncilo.

plagát

Som mama (2018) (seriál) odpad!

"Modrokoníkovská" blbosť adresovaná hormónmi zblbnutým matkám (tak ako Farkašová). Farkašová žije v iluzórnej predstave, že robí seriálový klenot. Radšej nech píše svoje blogy typu "cukor je smrť", "očkovanie spôsobuje autizmus" a pod....a točenie seriálov/filmov nech prenechá niekomu, kto to vie.

plagát

Patrick Melrose - Špatná zpráva (2018) (epizóda) 

Patrick Melrose is the new Bernard Black!!! Pre mňa zatiaľ TOP tejto sezóny. Prehnane cynické, čierny humor je tu v obludných rozmeroch (scéna s "rozbaľovaním otca" bola ultimátna!) a do toho high Benedict, ktorý podľa mňa exceluje. Niekedy to je na hrane, ale mne to sadlo. Za mňa 5/5. Benedict ukazuje, že je jeden z najvýnimočnejších hercov súčasnosti. A filmársky tiež kvalitka.

plagát

Baba z ľadu (2017) 

Herecký koncert Krónerovej, ktorej som až doteraz nevedel prísť na chuť. Ukazuje nám to, že starší človek v rodine akoby postupujúcim vekom strácal na vážnosti a je odsúvaný na druhú koľaj. Hlavnej hrdinke sú neustále hádzané polená pod nohy, miestami je ponižovaná, Otužovanie som vnímal ako paralelu s pre mňa silným charakterom postavy Krónerovej. Aj som sa pobavil, aj vo mne film vyvolával pocity hnevu pri tých jej synoch. Za mňa 4 hviezdy.

plagát

Podoba vody (2017) 

Pozor SPOILER: Slizká kreatúra z Amazonky, nemá nymfomanka, Rusi vs. Američania a to všetko zaobalené do "pozlátka starého hollywoodu". Akadémia sa bláznila. Naozaj zlé, zbytočné. Najpreceňovanejší film za posledné roky.