Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenzie (43)

plagát

Čára (2019) 

Ešte 46 minút do konca, začiatok bol veľmi zábavný, nastali už aj trápne momenty a to hlavné, že po veľa vážnych seriáloch a filmoch s ratingom 75%+ konečne oddychovka, ktorá mi pripomenula všetky moje ex, keď som ich balil. Na humor, ten je v živote dôležitý. :) Asi ma bude bolieť bránica. 🤣/// Dopozeraná druhá polka a musím len potvrdiť, síce trochu klišé, ale nedávajte vždy na slabšie recenzie. Dôležité je odhadnúť vlastnú povahu a tento film mi ulahodil na srdci. Happy end, sladké, romantické, ale super, lebo každý z nás má v živote ideály. 😎

plagát

Jmenuji se Georgina (2022) (relácia) 

Tešil som sa hlavne na tie časy, keď začínala v chudobe, ale najprv to bolo celé o jej priateľoch a rodine ako si len užívajú luxus. Doprajem im, ale pozerať sa na to ako sa nič nedeje bolo nudné. Prvé časti ma teda už dosť nudili, ale piata s detičkami zo sociálne slabších rodín bola skvelá, nezabudla na to odkiaľ pochádza a nielenže ich finančne podporuje a dáva im darčeky, ale to hlavné, príde ich osobne podporiť a dáva im svoj čas. To je obdivuhodné a rozumné gesto. Takže vačšina mini seriálu je nuda, ale boli tam časti, ktoré si rozhodne zaslúžia aj 5*.

plagát

12 podmienok dedičstva (2006) 

Myšlienka filmu je úžasná. Síce žiadna veľká zápletka, ale aj takéto filmy by sa mali točiť, aby si človek uvedomil všetky tie ''maličkosti''.

plagát

Archive 81 - Tajemné signály (2022) (epizóda) 

Z jednej strany aj fajn pohľad aj na staré technológie. Pri pozeraní na Teac kazeťák nostalgia, kde sú tie časy, keď sme bežne mali DVD napalovačky, VHS prehrávače a na kazety si nahrávali obľúbené pesničky z magičov. Discman bol luxus a walkman s drótovými sluchatkámi bola klasika. :)

plagát

Bariéra - Samota ve dvou (2020) (epizóda) 

Zlým ľuďom doprajem zlé veci. Iba mi je ľúto tých dobrých, ale v konečnom dôsledku je to jediný spôsob ako bojovať proti ich mentalite.

plagát

K jezeru - Epizoda 7 (2019) (epizóda) 

Niet čo dodať, predposledná epizóda navnadila na poslednú a dúfam, že sa neteším predčasne.

plagát

Drž se blízko - Epizoda 8 (2021) (epizóda) 

Jeden z tých lepších krimi. Tá úvodná zvučka mi bude chýbať, akoby začína nejaká bondovka. A ten koniec, veľdielo, nič dojímavejšie a zároveň tak kruté som nevidel.

plagát

Predtým, ako som ťa poznala (2016) 

Minulý rok sa mi stali tri nehody a väčšinu roka som strávil v posteli liečením zlomenín a v bolestiach pozeraním Netflixu. Niekedy ma už nebavilo ani žiť, niežeby som chcel nežiť. Ale takéto filmy a podobne seriály dajú človeku energiu opäť sa tešiť zo života a ukážu, že v akejkoľvek situácii sa dá z toho života niečo vyžmýkať a byť šťastný. Síce ešte nie som na konci, ale už teraz dávam 80% za pozitívnu energiu a príjemne strávený čas.

plagát

Proč? 13x proto - Ples (2020) (epizóda) 

Taktiež nemám nič proti LGBT, ale kráľ a kráľovná plesu boli vždy pár muž a žena. To už mi príde v dnešnej dobe, že normálny biely muž hetero s bielou hetero ženou (alebo černoch + černoška, aziat + aziatka) je už prežitok a ak nie si LGBT alebo netvoríš mix pár ideálne černoch - beloška a naopak, tak nepatríš medzi normálnych ľudí. Opakujem, nemám nič proti odlišnostiam, ale kedysi normálne veci sa tlačia stále viac do úzadia. Príroda má aspoň zatiaľ obyčajný názor a množenie bez absencie opačného pohlavia nefunguje.