Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Animovaný

Recenzie (37)

plagát

The Challenge (2023) 

Kôli uvaleným sankciam o tomto filme vie málo ľudí.Abolútne žiadne články oňom a samozrejme premietanie len v Rusku. Julia Peresild ako vždy špičková , no dej je úplne predvidatelný. Veľa momentov nezapadá do vážnosti situácie , napríklad pri operácií ako má telefonát s matkou ,to naozaj? Chýbajú tam emočné scény ktoré spôsobia zimomriavky , nakoľko to malo neskutočný potenciál na špičkovú drámu.Vo výsledku to je len prvý film natočený v kozme ale bohužiaľ ničím iným nevyniká... Po druhom premitani davam na 4* Má to svoje čaro vy blázi

plagát

Černé zrcadlo - Beyond the Sea (2023) (epizóda) 

Škoda toho konca ktorý úplne podryje a zahodí do koša dobrácke chovanie postavy ktorú hrá Harnett a totálne to nesedí a je to vycucané z prsta no nie ľudského prsta ale ešte z prsta robota. Možno lepší konec by bol keby sa Harnett doholí a ide v tele Pinkmana narobiť rešeto z tej sekty sediacej v base keďže je robot a využil by silovu imunitu. Toto bolo strašne klišé a úplne nezmyselné.

plagát

Love, Death & Robots - 3. svazek (2022) (séria) 

Vizuál je všade originálny , je zatým obrovské množstvo práce ale čo z toho keď tie scenáre su strašne jednoduché a častokrát úplne bezvýznamné. Úplne sa stratili časti s výpovednou hodnotou alebo hlbším princípom ako napríklad Zima Blue alebo mindfucky štýlu výpravy lode Archanjel. Tie scenáre su proste katastrofálne -nemajú hlavu ani pätu a keď už sa zdá že by niečo mohlo vyzerať dobre príde nelogický a odfláknutý koniec alebo dokonca koniec úplne utnú. Je to nefér pre animátorov že ich práca je takto podhodnotená nekvalitným scenárom.

plagát

Pěreval Ďatlova (2020) (seriál) 

"Kreatívne konšpirácie sú zaujímavé ale jednoduchá pravda najpravdepodobnejšia". Absolútny skvost ktorý má mnohonásobne kreatívnejšiu kameru ako úvodné titulky prvého Deadpoola , a to už je čo povedať.

plagát

Duna (2021) 

Z Duny a toľkej nudy som dostal dnu až sa zmenilo DNA , taký je koniec dňa.

plagát

Služka (2021) (seriál) 

Hlavnou myšlienkou neboli ani tak sociálne problémy sami o sebe.Ale bol to príbeh naivnej ľahko manipulativnej ženy ktorej okolie ju sťahovalo k dnu. A aj keď mala vždy pri sebe lepšiu možnosť života ,opať jej toxicky priatelia a toxicka rodina pokazila všetko.Socialne problemy by odstranili vždy lepšie priležitosti ktorých mala dosť, nuž keď sa potom zbavila toxickych ludi v jej okoli našla až šťastie. Veľmi zaujimavy serial , s jedným malým probémom a to tým že hlavná aktérka už po polovici seriálu nema ďalej čo herecky ukázať.

plagát

Love, Death & Robots - Utonulý obr (2021) (epizóda) 

Už v druhom diele tejto série sa snažia divákovy vtlačiť ako sú veľryby dôležité, ale tuto nahradili mrtve telo velryby ľudským telom aby si ľudia uvedomili aky bizár je sa fotit s vyplavenými velrybami a skupinkovať sa.Potom samozrejme si časťami veľkej vzacnej velryby zdobia obchody a každý si rozdelí časti. Každé jedno telo je telesná schránka a ku každému má byť úcta ,aj vyplaveného živočícha.

plagát

Love, Death & Robots - Vysoká tráva (2021) (epizóda) 

Vynikajúca metafora na rakovinu pľúc spôsobenú fajčením.V poli vlastne ostali fajčiari ktorí na tom mieste vždy vyliezli von na cigošku.Vtiahol ich do poľa mesiac ktorý strvárňuje nikotín. A ak mesačnému svitu neodoláš staneš sa príšerou v poli.Ale ak cigaretu odhodíš a podrží ťa v tom niekto blízky (v tomto prípade vlakvedúci) -rozbehneš sa z plných čistých pľúc k uchadzajúcemu vlaku a si zachránený. Konečne diel so skrytou výpovednou hodnotou.

plagát

Love, Death & Robots - Sníh na poušti (2021) (epizóda) 

Inšpirácia sveta v Star Wars je pekná , ale rozuzlenie tohto snímočku je tak veľa krát opakovaná pesnička že na konci ostáva mierny facepalm ,ktorý zmierňuje dokonalá vizuálna stránka .