Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (45)

plagát

Heker (2015) 

Ach takéto sklamanie, Hemsworth ako plnokrvík idúci si za svojím výťazstvom,ktorému pred koncom hodia medzi kopitá kládu, on sa potkne a dobehne....ale na poslednom mieste Tak dobehol aj tu...dráma ktorá mala manu ale žiadnu paru ( jediná para bola tá ktorá vytrsikala z toho reaktoru),,Neni mana,neni para"!!! Mysteriózny tento film bol neviem v ktorom dejstve, Thrillerom sa stal asi až od tri-štvrtiny, koniec absolútne bez nejakých emócií,happy-endu alebo niečoho podobného...každý kto má na účte 46 mil Eur si kokáže vybrať 5000 z bankomatu.....Ďakujem nie....jediná 1* za krásnu prestrelku, kde simpoš s filmu nevystrielal celý zásobník a zkolil 2-och ľudí ale čo výstrel to padlý :-*

plagát

Tokarev (2014) 

A mohol to byť tak skvelý film, 2* dávam za koniec, ktorý ma celkom prekvapil.

plagát

22 Jump Street (2014) 

Tak a teraz to uz bude len tazit s titulu, zbohom Jump street

plagát

Non-Stop (2014) 

Thriller ako sa patrí, Chvýlkami som pristával stým lietadlom ja :)

plagát

Neľútostný pomstiteľ (2010) 

Príjemné prekvapenie Dwayne našiel v sebe kus herectva a citu....Konečne odprezentoval niečo viac ako nahonené maskulírum.

plagát

Pompeje (2014) 

Hrúza a děs. Je pravda že Harington pochádza z Veľkej Británie, no kučeravá hriva ako z Itálie. Prvú hodinu som nevedel na čo to vlastne pozerám, či na Spartaka alebo nejaký podobný TV seriál. A zbilých 30min sa mi zdalo ako zle zostrihané zábery z 2012.

plagát

V zajatí démonov (2013) 

Nebol zrovna dobrý nápad pozeráť sa na tento film v noci, celkom som mal problém potom vyliesť na záchod. Nevyhol som sa pocitu že ma niekto sleduje alebo že zachvýlku na mňa niečo z tmy vyskočí. Efektné mrazenie skoro počas celého filmu!!!!!