Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný

Biografie (4)

Štefan Mandžár (herec)

22.03.2021

Štefan Mandžár. Jeho meno sa stalo vo svete slovenského dabingu pojmom. Pred revolúciou v roku 1989 hral v množstve filmov, seriálov či dabingov. V Prešove pôsobil ako režisér v Divadle Jonáša Záborského. Neskôr sa začal viac venovať dabingu a donedávna režíroval množstvo slovenských zvukových verzií pre zahraničné filmy.… (viac)

Forrest Griffin (herec)

11.07.2014

Narodil sa 1. júla 1979 v Columbuse, Ohio, USA. Je hercom, no predovšetkým zápasníkom v organizácii UFC. Vystúpil v športových programoch UFC 72: Victory, UFC 86: Jackson vs. Griffin a UFC 76: Knockout. Hral aj vo filme Krvavá aréna, kde stvárnil zápasníka menom Mule.Oženil sa s Jaime Logiudiceovou 19. septembra 2009. Je… (viac)

Pollyanna McIntosh (herečka / scenáristka / režisérka)

10.11.2012

Pollyanna McIntosh vyrastala v Portugalsku a Kolumbii pred návratom do svojho rodného Škótska, kde prvýkrát začala hrať na javisku, na festivale v Edinburghu. Keď mala 16, odišla do Londýna a čoskoro sa zapojila do filmovej tvorby (jej prvý platený projekt bol Irvine Welsh's The Acid House, 1998) a divadla, ako herečka a… (viac)

Karl Geary (herec)

13.01.2012

Celým menom Karl John Geary sa narodil v Dubline, v Írsku. Keď mal 15 rokov, emigroval do USA. Mal to šťastie, že zelenú kartu vyhral vo visa lotérii. Neskôr sa oženil s herečkou Laurou Fraserovou, s ktorou má jedno dieťa. Stal sa naturalizovaným občanom. Hral vo viacerých filmoch, no prvý film, kde stvárnil hlavnú úlohu bol… (viac)

Reklama