Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Akčný
  • Dokumentárny

Obľúbené seriály (10)

Frasier

Frasier (1993)

Aj po rokoch najlepší sit-com, aký som kedy videl. Momentálne sa v tom utvrdzujem, pretože ho pozerám druhýkrát a stále sa neviem udržať na stoličke. To more hlášok z 11 sérií seriálu by zaplnilo tučnú knihu a slovné prestrelky ma dokážu rozosmiať kedykolvek si na ne spomeniem. Na seriáli je úžasná aj ďalšia vec - vtipy a pointy založené na nedorozumeniach neviem v ostatných seráloch vystáť, ale vo Frasierovi to považujem za jedno z najlepších. Rovnako aj absurditu, do ktorej sú mnohé pointy dotiahnuté, v štýle - "keď už, tak poriadne", prípadne scény, v ktorých sa Frasier alebo Niles v snahe o čo najlepší výsledok dokonale strápnia :) A všetko na úrovni, s noblesou a šarmom, ako sa na seattelskú smotánku (snobov) patrí. A až na Daphne s krásnym manchesterským akcentom je slovenský dabing vynikajúci. Tak si na Frasiera pripime pohárom sherry! ; )

Lietajúci cirkus Montyho Pythona

Lietajúci cirkus Montyho Pythona (1969)

Toto je strýko Ted pred domom. Toto je strýko Ted za domom. A toto je strýko Ted vedľa domu. A toto je strýko Ted zozadu pred domom, ale je tu vidieť aj bok domu. A toto je strýko Ted ešte bližšie k boku domu, ale stále je vidieť predok. Toto je zadok domu so strýkom Tedom, ako prechádza od boku domu dopredu. A toto je Španielska inkvizícia schovávajúca sa za skladom uhlia.

Hotel Fawlty Towers

Hotel Fawlty Towers (1975)

Celý seriál sa radí medzi to najlepšie v britcom-ovom poli a nad všetkým stojí epizóda The Germans. Basil Fawlty je obdarovaný tými najhoršími ľudskými vlastnosťami a vy ho budete skutočne nenávidieť. A zbožňovať zároveň :)