Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenzie (12)

plagát

Vyháňač diabla (1973) 

Jeden z najstrašideľnejších hororov aké som kedy videla. Asi prvý film, ktorý som občas musela pozerať cez ruky. Bol to zážitok, ktorý bol istým spôsobom strašný ale menej ako 5* ísť nemôžem. Splnilo účel a na rok 1973 je to namakané, neviem si predstaviť čo musel v tej dobe predstavovať pre spoločnosť. Výborný, ale raz stačilo.

plagát

Rosalinda (1999) (seriál) 

Takej klasike proste nemozem dat odpad! Ano, teraz na to pozeram a smejem sa ale ked som bola mala tak Rosalinda bola môj mexicky vzor :D

plagát

Scream Queens (2015) (seriál) 

Pozrela som si to len zo zvedavosti a kvôli Ariane. Avšak, prišlo sklamanie. Väčší blud som ešte nevidela, možno to bude aj tým že nie som na žáner horror comedy, neviem. Som ale prekvapená že tvorcovia majú za sebou dobre hodnotené seráli ako Glee alebo American Horror Story (nevidela som ani jedno, no malo to očividný divácky úspech). Keď im diváci uveria aj toto 40-minutové ťažko-pozeratelné divadlo, budem veľmi prekvapená. Plus, Abigail Breslin to nijako herecky nezvláda. Jednu hviezdičku dávam kvôli tomu, že ma na konci druhej časti presvedčili dať tretej časti ešte jednu šancu.

plagát

Praha - neklidné srdce Evropy (1984) 

Úžasné! Věra zachytila všetko čo mala, dala do toho svoj štýl a presne takéto vecičky sa mi páčia :) Kamera, strih- 10*

plagát

Avatar (2009) 

Neviem, ale mne to príde strašne preceňovaný film. Áno, áno... technika, 3D, vau, krása, všetko super. Ale keď mňa raz nezaujme príbeh (prvýkrát sa mi stálo v kine, že som zaspávala) a pozerám na hodinky kedy ten film skonči, tak to si lepšie hodnotenie odo mňa nezaslúži. Pardón, fanušikovia. Beriem do úvahy, že to bolo pred 6 rokmi. Človek dospieva. Možno tomu v budúcnosti dám ešte jednu šancu a zmením názor.

plagát

Deti moje (2011) 

Pri pozeraní tohto filmu som sa nachádzala vo veľmi príjemnom kalifornskom prostredí, asi preto nemôžem ísť s hodnotím nižšie. Doslova som si ho užila a po ukončení som ešte hodnú chvíľku čumela na čiernu obrazovku (neviem či nevyšla aj nejaká ta slzička). Môj prvý film so Shailene Woodley a páči sa mi tu dokonca viac ako vo filme The Fault in Our Stars.

plagát

Nová holka (2011) (seriál) 

Tak som sa na ten seriál a Zooey Deschanel tešila. Prvé dve/tri série jej to aj celkom šlo (+ zaujímavá romantická zápletka medzi Schmidtom a Cece) ale potom to začalo ísť dolu vodou... Dúfam, že Zooey čoskoro uvidím aj v nejakom dobrom filme.

plagát

Melancholia (2011) 

Niečo na tej Melancholii je, že ma núti o tom filme viac a viac premýšľať, študovať si veci okolo toho, prečo/čo/ako to režisér myslel. Najprv som to hodnotila na 3*, pretože som sa v prvej hodinke filmu prichytila ako mi utekajú myšlienky od filmu a vôbec ma to nebavilo. Ale teraz keď si dávam súvislosti dokopy tak mi to príde ako veľmi zaujímava psycho-drama. Tešim sa na Larsove ďalšie filmy, len nech to bude viac takýchto (a ako Antichrist) a nie ako Nymfomanka.

plagát

Bling Ring: Ako VIP-ky (2013) 

Asi som mala vysoké očakávania od Sofii Coppola a prišlo sklamanie. Škoda. Aj keď mi Emma Watson znovu potvrdila, že je jedna z najkrajších herečiek, tento film by sa mi znovu pozrieť nechcel. 2,5*, idem vyššie pretože ma zaujala skutočnosť, že je to inšpirované skutočnou udalosťou.