Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (261)

plagát

Nádherné bytosti (2013) 

Oproti knihe neskutočné sklamanie. Pri čítaní som sa nevedel od toho odpútať ale tento film pôsobiaci na mňa dosť lacno a amatérsky s lepšími efektami som nemohol ani dopozerať.

plagát

Zločin (2011) (seriál) 

Nič proti tomuto remaku, ale pôvodný seriál Forbrydelsen mi prišiel o dosť zaujímavejší a oveľa viac ma vtiahol do deja.

plagát

Nikdy nelži (2011) (TV film) 

Nevýrazný ľahko predvídateľný film s podpriemernými výkonmi hercov.

plagát

Vyjednávačka (2010) odpad!

Už len to, že je to od Vapet ma malo varovať, že to bude katastrofa. Ale nedalo mi to. Tie hrozné a prehrávajúce herecké výkony nemá význam ani komentovať A tá neskutočná nuda. Celkovo mi to pripadalo ako z 5. cenovej kategórie. Málokedy sa odhodlám k hodnoteniu odpad, ale tu sa to jednoducho nedalo.

plagát

Noc je ešte mladá (2011) 

Nevýrazný a predvídateľný dej, niektoré scény mi prišli nelogické aj keď pár svetlých momentov film mal a pri pár scénach som sa dokonca aj s chuti zasmial. Film tak pre jedno nudné popoludnie.

plagát

Simonův vesmír (2010) 

Príjemná komédia, ktorá vyčarí úsmev na tvári, nepôsobí nudne a herci pôsobia sympaticky. Paradoxne ma to bavilo viac, ako americké komédie.

plagát

Arthur: Ťažký život milionára (2011) 

Prišlo mi to ako film, ktorý sa snaží vážne veci podať komicky, ale veľmi sa mu v tom nedarí. Komédia, ktorá ma nebavila a tých necelé 2 hodiny mi prišli ako nekonečné.

plagát

Hanna (2011) 

Filmu chýba nejaký zaujímavejší príbeh. Občas to pôsobí nudne a občas som mal pocit akoby som pozeral niečo iné. Škoda, lebo námet to má zaujímavý, len to chcelo dokonalejší scenár.

plagát

Život po životě (2010) 

Nevýrazný a dosť nudne pôsobiaci film. Nič by sa nestalo, keby tento film mal len 90 min. Jedine čo nemôžem tomuto filmu vytknúť, je hudba, ináč aj postavy pôsobia trošku nevýrazne a nie je to vyslovene chyba hercov. Na to že by malo ísť o mysteriózny film, tak tá mystéria ma nejako nevtiahla do deja.

plagát

Pokušení (2009) 

Neskutočne som sa u toho nudil a nezachránili to ani výkony hlavných predstaviteľov a už tobôž nie dej filmu, ktorému chýba patričné napätie a vášeň.