Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Horor
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný

Obľúbené filmy (10)

Angel Heart

Angel Heart (1987)

Kto čaká od tohto filmu, že sa nebude môcť vyspať niekoľko nocí, počas pozerania sa bude lakať každých 5 minút alebo kriviť ústa hnusom nad povaľujúcimi sa črevami, nech dá ruky radšej preč. Film s úžasnou atmosférou jazzových barov, baptistických praktík a špinavých uličiek. Pre fajčiarov odporúčam kukať niekde, kde si môžu kedykoľvek zapáliť ( neviem či má tiež niekto problém ako ja s hlavnými hrdinami, čo fajčia jednu za druhou a robia mi chute:D ). Na záver už len : I know who I am!!! :D

Brazil

Brazil (1985)

V poslednom čase pozerám jeden film za druhým a sem tam sa mi preto stane, že niektoré snímky poriadne “nevstrebem”. Brazil ma však vtiahol do deja doslova od prvej minúty a neraz som sa pristihla s otvorenými ústami :D. Veľmi originálny a vizuálne pre mňa nádherný film. Pripomína mi rozpohybované Centre de George Pompidou z Paríža všetkými tými farebnými trúbkami a zábavnou technikou :D. Miestami sa vo mne bili pocity desu a hnusu so smiechom a sympatiami s hlavným hrdinom. Nedá sa povedať, že by to bol film pre každého, ale určite stojí za pozretie. Pre mňa film s veľkou nálepkou umelecké dielo.

Bohémsky život

Bohémsky život (1992)

Super načrtnuté stereotypy zostarnutého : spisovateľa, maliara a hudobníka... nie je umelec ako umelec :D :D a tie niektoré hlášky mi prišli kultové. Má to síce taký melancholický príchuť hodený, ale je to vskutku slušná komédia predsa ľudia, nemýľte sa! :D :D Jaká dráma, žiadny shake so spear sa nekoná ... dobre sa po tom zaspáva, aj kamilkový čaj sa k tomu hodí :)