Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Animovaný

Obľúbené filmy (10)

10 vecí, ktoré na tebe nenávidím

10 vecí, ktoré na tebe nenávidím (1999)

Tento film som videla už snáď stokrát a stále ma baví :) Najlepšia teenage komédia všetkých čias, ktorú nič len tak neprekoná. Skvelá hudba, skvelí herci a hlavne Heath Ledger :)

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Najlepší "feťacký" film ... Môj názor, že vo filme je po drogách druha najhoršia vec ľudská nevšímavsoť a ignorácia. Hlavne to je vidno vtedy, keď Harry ide do nemocnice, a tam miesto ošetrenia zavolajú policajtov, alebo taktiež keď Sára ide k lekárovi, ktorý si ju ani nevšíma... Na konci filmu som ostala ešte pol hodinu tupo sedieť v šoku a premýšľajúc ... Jednoducho: úžasný film, úžasné herecké obsadenia a v neposlednom rade úžasný soundtrack Clinta Mansella ;)

Poslední přání

Poslední přání (2005)

K tomuto filmu som sa dostala náhodou,ale absolútne neľutujem. Krásne, miestami vtipne, a neskutočne dojímavé...

Trainspotting

Trainspotting (1996)

Píchali bysme si i vitamín C, kdyby byl postavenej mimo zákon... Vážne výstižná veta vo filme :)

Mŕtva nevesta Tima Burtona

Mŕtva nevesta Tima Burtona (2005)

Nááádherna "rozprávka" :) Super režisér, herci a krásne klavírne skladby ... Pre mňa 100krát krajšie ako The Nightmare before christmas.Miestami čierny humor: " Proč chodit nahoru, když všichni umírají touhou dostat se sem" :D A koniec je tááák dojemný, že som sa neubránila slzám... Jednoducho krása :)

Dokonalý trik

Dokonalý trik (2006)

"Dívate se pozorne"? Tak toto je film, pri ktorom som ostala nakonci šokovane sedieť ... Prekvapujúci koniec, ako aj celkovo zaujímavý dej celého filmu ma neskutočne pohltil a nepohla som sa od začiatku až do konca . Patrí mu obrovský potlesk :)

Dracula

Dracula (1992)

Prvý horor ktorý som videla, a ostal aj môj obľúbený ... Úžasne herecké obsadenie mojich obľúbených hercov ( Oldman, Hopkins). Miestami ešte aj v dnešnej dobe strašidelné, romantické a smutne zároveň. Lepšiu Draculu snaď ešte nenatočili.