Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (24)

plagát

Tí druhí (2001) 

Presne takto si predstavujem horor - napínavý, mrazivý a s dokonalým rozuzlením na záver. Naozaj výborný film.

plagát

Nástrahy veľkomesta (1984) 

Výborný film, ktorému sa málo čo vyrovná v rámci komédií. Celý film je stále sranda a to je podľa mňa pravá komédia.

plagát

Prázdniny v Ríme (1953) 

Krásny film v každom detaile. Ďalší kúsok, ktorý má v sebe niečo jedinečné a neopísateľné, ešte k tomu výborná prehliadka Ríma a nechýba ani romantika.

plagát

Jeden blbec na večeru (1998) 

Tak toto je nárez, až mi slzy išli od smiechu a to už je čo povedať. Naozaj perfektná komédia so skvelými situáciami a ešte tie reči do toho. Vrelo doporučujem.

plagát

Patriot (2000) 

Nedocenený snímok, ktorý síce má nejaké hluché miesta, ale väčšia časť filmu to hravo zakryje.

plagát

Prichádza Satan! (1976) 

Super horor, ktorý je dokonalý v každom detaile. Tá mrazivá hudba, do toho čierny Rotweiler a diabolský Damien, nič lepšie na noc. Klasika žánru, ktorému môže konkurovať len Osvietenie a Vyháňač diabla.

plagát

Prísľuby z Východu (2007) 

Tento film ma zasiahol ako blesk, ani som sa na neho netešil, len tak som sa rozhodol že si ho pozriem a dobre som urobil. Kľudne môžem potvrdiť, že toto konkuruje aj Krstnému otcovi. Nejedná sa síce o Talianov, ale o Ruskej mafii v Londýne. Po zhliadnutí sa na toto nezabudne, herci sú dosť presvedčivý.

plagát

Neľútostný súboj (1995) 

Jeden z najlepších filmov svojho žánru...Bodka. Tak vynikajúci príbeh, ktorý vtiahne do deja hneď zo začiatku je rarita. Vynikajúce obsadenie, scenár, réžia, strih, všetko. Al Pacino a De Niro znovu nesklamali, najlepší ich film kde sa stretli zoči-voči. Obľúbené scény: úvodný prepad, stretnutie De Nira s Pacinom, prepadnutie banky a prestrelka s policajtmi, keď Pacino nachytá manželku s chlapom v byte, finálne zúčtovanie.

plagát

96 hodín (2008) 

Efektne vynikajúci film, už dlho som také niečo nevidel. Liam Neeson má zaujímavú techniku boja, nikdy by som to na neho nepovedal. Viac takýchto filmov, nie je ich veru veľa a pre mňa rozhodne jeden z najlepších akčných filmov.

plagát

Scarface (1983) 

Moja srdcovka gangsterských filmov, možno preto že som ju videl ako prvú. Al Pacino alias Tony Montana je pre mňa najcharizmatickejšia postava filmového gangstra. Začína od nuly ako kubánsky utečenec a dotiahne to na drogového kráľa v Miami. Jeden z najväčších filmových zážitkov, skoro tri hodiny bez náznaku únavy a nudy. Finálna prestrelka je niečo extra.