Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Krimi

Obľúbené seriály (7)

Simpsonovci

Simpsonovci (1989)

I kdybyste me mucili, tak se pridam k Janu Husovi, Giordano Brunovi i k samotnemu Jezisi - a proste neodvolam onech 5 hvezdicek. Tak tenhle humor je prave onen lek na kazdodenni starosti a neduhy lidskeho pokoleni, na vsechny deprese, pocity uzkosti, smutek, zatrpklost, zlomena srdce, nadymani, sklerozu, pretrzeni predniho krizoveho vazu a strachu z navstevy rodicu me pritelkyne. Vsichni studovani lekari jdete se vycpat!!!!!!!!!

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Serial zalozeny na genialnim scenari s radou nesmrtelnych hlasek :-) "Si uzitecny asi jako automat na kondomy ve Vatikanu" , ktery se stal po pravu legendou.

M.A.S.H.

M.A.S.H. (1972)

Jednim slovem vynikajici. Serial z valecneho prostredi korejske valky(nebo spise policejni akce?). Zadne falesne americke hrdinstvi. Proste parta lidi,pracujici v mobilni armadni vojenske nemocnici, ktera ma strach jako kazdy jiny a svuj strach zahaneji naprosto vynikajicim humorem. Naprosto nevojensti, bez jakekoliv autority k uniforme, ovsem jde-li jinym o zivot jsou ochotni pro ne objetovat vse. Serial zalozeny na skvelem humoru, vynikajici parte a naproste lidskosti.

Priatelia

Priatelia (1994)

Co dodat, jiz kultovni serial, ktery svym humorem, nadhledem a svoji soudrznosti dokazal nadchnout snad miliony lidi a ja se k nim hrde hlasim.

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

Genialni transformace obycejne vety ve vetu geekovskou dava na vedomi ze scenarista s podporou odbornych poradcu vymysleli originalni a velmi vtipnou kostru jendomu sitcomu. Smichy jsem si potrhal stehy po slepaku, avsak po shlednuti prvni serie, se nemohu zbavit dojmu jiste sablonovitosti jednotlivych dilu. Neco jako by tomu chybelo. Snad vetsi rozmanitost charakteru hlavnich postav, nebo snad to ze pribeh po prvni serii vlastne ani neni. Zaregistroval jsem jistou snahu Leonarda o prizen Penny, nic vic tu neni. Jen se dil co dil toci okolo par situacnich udalosti. Uvidime, kam budou smerovat ostatni dily, ale pokud to nedostane nejaky cil v pribehu za chvili to divaka omrzi . . .