Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Dokumentárny

Recenzie (30)

plagát

Totò Sapore e la magica storia della pizza (2003) 

Pekna animovana pohadka o puvodu pizzy. Spise pro deti, dle meho nazoru neprinasi nejake vyssi ponauceni, nez stare dobre Pravda a laska zvitezi nad zlem a nenavisti. Hlasovi herci odvadi skvelou praci, hlavne Pulcinella. Film dava vic smysl pri alespon lehke znalosti neapolske kultury a historie, a take neapolskeho dialektu - i pro italsky mluvici muze byt pohadka bez titulku dcela orisek na rozlousknuti!

plagát

Saving Capitalism (2017) 

Chapu, ze na uplnem konci se dokument snazil povzbudit a motivovat, ale vzhledem k predeslemu obsahu se clovek proste jen citi jako vyzvykana zvykacka ci dvakrat pouzity toaletak. A za to davam hvezdu dolu. Bo za pet hvezd nikdo neloboval.

plagát

Žena v okne (2021) 

Pekny a hluboky smysl davajici film. Dalsi ze serie "Pred okny radi zabijime lidi a zasadne nepouzivame zaluzie/rolety/zavesy/okenice bo by o tom pak nemoh vzniknout film!"

plagát

Harry a Meghan (2022) (seriál) 

Wtf was that. Cele by se to dalo shrnout do hodinoveho dokumentu, takhle mame sest hodin smutneho piana a brecicich bohatych lidi. Nekdy bylo tak ze 2% zajimave, videt veci z jejich pohledu, ale pak to vzdy zabilo dalsi piano a dalsi breceni. Je to jak verbovani do sekty svate Meghan. Pritom ve skutecnosti muze byt treba fajn zenska..? Hehe

plagát

Mad Max: Zbesilá cesta (2015) 

Nikdy v životě jsem nečekala, že se na tohle vůbec podívám, natožpak že mě to totálně zhypnotyzuje a uchvátí. Mega překvápko!

plagát

Mandragora (1997) 

Docela zklamání, opravdu silná byla asi pouze poslední scéna. Nelehké téma prostituce a drog pojaté tak hrozitánsky depresivně, až je z toho spíš parodie. U většiny filmu jsem se smála, tak nevim jestli jsem divná já nebo tohle veledílo :)

plagát

L'ora legale (2017) 

Komedie o korupci v jizni Italii aneb jak to tam chodi. Sice to bylo vystizne a zabavne, ale mela jsem pak lehkou depku bo to az prilis odpovidalo realite.

plagát

Bethany Hamilton: Unstoppable (2018) 

Po Soul Surfer dalsi film o jednoruke Bethany Hamilton, tentokrat realisticky dokument. Bethany je neuveritelnym zdrojem inspirace a zivotni energie, krasny priklad, ze se vyplaci nevzdavat se!