Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenzie (8)

plagát

Jan Žižka (2022) 

Jákl potreboval veľkofilm. Tak urobil z najväčšej Českej osobnosti (samozrejme okrem Zemana) ktorá kedy behala po svete a nezabila sa pádom z prvého kopca dvojhodinovú štengrovačku o jednu chamajdu. Škoda-preškoda

plagát

Rekrut (2022) (seriál) 

Úplne fungel nový právniček CIA narazí na fakeovú, kapánek škaredšiu Engelinu Joliovú. Roztočí sa kolotoč v ktorom neozbrojený a nijak necvičený právniček lieta po svete, stretáva sa s mafiánmi, agentami, odmrazuje ženevské bankové účty a občas určite vyprdí americkú hymnu. Angelina B-kvality chce naspäť za ruskou mafiou. C-čkový Morgan Freeman Blbečka stále nasadzuje do jednej akcie za druhou lebo asi všetci ostatní zamestnanci CIA sú na školení BOZP. Neviem prečo som to dopozeral ale tešil som sa kedy to skončí.

plagát

Od nuly (2022) (seriál) 

Nie som úplne fanúšikom ani jedného z týchto žánrov. Ten romantický má prešiel keď sa Richard Gere zabuchol do zubatej štetky a ten "robíme všetko pre to aby si reval ako malé decko" keď umieral Marley. Problém bol, že pracháč špinavú flandru z chodníka o svoj športák ani neopre a čoklovia kapú každú chvíľu, tak na čo to dramatizovať. Táto miniséria je ale zo života. Nikto z neho nevyviazne živý a každý musí riešiť svoje sračky. Za týchto 8 hodín si naplno uvedomíte, že to, od ktorej značky si kúpite zimnú bundu alebo či pôjdete na obed k Číňanovi alebo do Mekáča sú fakt zanedbatelné sračky a sú ľudia, ktorí musia riešiť skutočné problémi, ktoré im život akurát švacol pod nohy a ani sa ich nespýtal, či o to stáli.

plagát

Severan (2022) 

Neviem na čom si tu všetci pohonkávajú, ale mňa to lisohlávkové, dlhé, zbytočné abrakadabra unudilo na smrť.

plagát

Jak jsem se zamilovala do gangstera (2022) 

Bolo to ako polský nábytok alebo polská piecka. Poliaci sa snažia ale na všetkom musia niečo posrať. Tuto to bola stopáž. Tak sľubne to zo začiatku vyzeralo a oni to totálne dojeb.... V druhej polovici sa nič nedozviete. Je tam 2,5 kila koksu, 10 fajok, hektolitre chľastu, 15 pesničiek a natiahli to ako sopel.

plagát

Bad Boys navždy (2020) 

Hlášky majú 2 hviezdy, a zbytok? Porovnať to s Leathal wheapon 4 hádam ani nejde. Velmi som sa tesil, ostal som sklamany.

plagát

Star Wars: Sila sa prebúdza (2015) 

Tak a sága rodiny Oblohychodcov nám pokračuje. Nový Jedi je znova otrokom v jednom rohu galaxie. Opäť sa nám tu v druhom rohu galaxie schováva posledný z Jediov. Určite je každému jasné, že v 8-mičke mladú priučí umeniu svetelného špáratka a zabije ho jeho vlastný synovec. Tak už to v rodine Oblohychodcov chodí. Radi sa vraždia medzi sebou. Mladá Rey sa dozvie, že tiež patrí do rodiny (to sme tu ešte tiež nemali a nikto to neočakáva). V devine zabije svojho temného bratranca, následne vyvrhne jedného-dvoch malých Mulatov a my budeme pár rokov čakať, či si vyberiú stranu temna alebo svetla. ... To sa v tomto svete nekonečných možností nedá vymyslieť nič nové?

plagát

Mad Max: Zbesilá cesta (2015) 

Môže niekoho baviť 120 minútová naháňačka na púšti? Za normálnych okolností asi nie. Ale toto nie je Fast & Furious. V tomto je niečo viac ako iba muscle prezentácia a drsné pohľady s ľavačkou na volante. Má to gule, šmrnc a je to originálne. Je to tak šialené ako štegliť krvilačného medveďa. A ten gitarista :D :D :D... Masaker.