Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krátkometrážny
  • Horor
  • Dokumentárny

Biografie (7)

Luke Benward (herec / režisér / producent)

10.11.2012

Celým menom Luke Aaron Benward je americký herec a spevák. Narodil sa a vyrastal v Nashville, v Tennessee spolu s jeho matkou, otcom a dvoma mladšími sestrami. Popularita tejto rodiny sa nedá zaprieť, pretože jeho otec, Aaron Benward, je členom country hudobného dua Blue County. Matka Kenda Benward je herečka a modelka. Dokonca… (viac)

Dušan Dojčiar (režisér / scenárista / kameraman)

06.12.2011

Dušan Dojčiar sa narodil 27.5.1974 v Lučenci. Po vyštudovaní obchodnej akadémie sa okrem iného začal venovať amatérskej filmovej tvorbe. V roku 1997 spolu s niekoľkými kamarátmi z rodnej dedinky Halič, natočil hodinovú humoristicko - satirickú reláciu TELEVOLOVING. Podieľal sa na nej ako režisér i ako herec. Neoficiálne sa tak… (viac)

Nicholas Rogers (herec)

14.12.2010

Spolu s bratmi Stevom, Timom a rodičmi žili neďaleko Sydney. Otec ho nútil, aby úspešne skončil školu a pomáhal pri chode rodinnej firmy. Ale on sa radšej flákal po pláži ako v škole, pretože miloval surfovanie. Keď mal 10 rokov utiekol z domu a ako trest zato dostal ubytovanie na internáte.Školu ukončil v sedemnástich a o tri… (viac)

Perry Pirkanen (herec)

25.11.2010

Menej známy herec sa dostal do povedomia divákov najmä úlohami v slávnych "kanibalovkách". Najprv debutoval v brutálnom kanibalskom filme Kanibalové a.k.a. Cannibal Holocaust režiséra Ruggera Deodata, ktorý predznamenal spôsob nakrúcania neskorších nízkorozpočtových hororových hitov (len ručnou kamerou ako napr. Záhada Blair… (viac)

Ross Perrelli (herec)

01.05.2010

Ross Perrelli vyrastal na južnom predmestí Sydney. Medzi jeho koníčky patrí hudba, futbal, plávanie, tenis, squash, čítanie kníh alebo opracovávanie dreva. Študoval na strednej škole BASS HILL. Je tiež známy pod menom Ross Pirrelli. Rossova herecká kariéra začala v roku 1998, keď bol obsadený ako James Williams v seriáli z… (viac)

Ryan Fleming (herec)

01.05.2010

Ryan Fleming je rodák z Kalifornie. Svoju kariéru rozbiehal ako model pre značky Guess Jeans, Adidas, Nickelodeon, Quicksilver, Fruit of the Loom a ďalšie. Herecký debut Ryan absolvoval v neznámom TV filme Aliens for Breakfast. V roku 2005 dostal vedľajšiu rolu vo filme 2001 maniakov, kde si zahral po boku herca Roberta… (viac)

Daniel Baldwin (herec / režisér / scenárista)

01.05.2010

Známy americký herec, režisér a producent, celým menom Daniel Leroy Baldwin, sa narodil 05.10.1960 v Massapequa, Long Island, New York, v USA. Pochádza zo štyroch bratov Baldwinovcov: * Alec Baldwin (nar. 1958) * Daniel Baldwin (nar. 1960) * William Baldwin (nar. 1963) * Stephen Baldwin (nar. 1966). Má dve sestry, Beth Baldwin… (viac)

Reklama