Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (9)

plagát

Náhradníci (2009) 

Pardon za výraz, ale toto bola doslova s*ačka. Myslím, že námet bol vynikajúci, ale spracovanie maximálne nezvládnuté.

plagát

Twilight Saga: Zatmenie (2010) 

Ja len chcem povedat, ze nekritizujte tie filmy(aj ked ano je za co). A to z jedneho dovodu. Knihy cislo 2,3,4 cize Nov, Zatmenie a Usvit su este horsie ako tie filmy. Mam pocit, akoby pani spisovatelka nemala ani kusok fantazie a po precitani knih(okrem jednotky) som sa nevedela dockat filmoveho spracovania, pretoze tam to ti reziseri aspon tak nehorazne nudne nenatahju a "musia" ist s dejom dalej a vystihnut v nom aspon to najzaujimavejsie a najdolezitejsie, co sa v knihe stalo. Preto ja som ocenila kazdu akciu, ktora sa vo filme odohrala. Samozrejme pri niektorych dialogoch sa vam az zaludok dvihat bude. Pocula som uz aj take nazory, ze " tam prilis vela kecaju". Jedno aspon ake take plus su bitky, ktore v priebehu deja vznikaju. Oplati sa vidiet jedine ak ste videli aj film cislo jedna a dva...

plagát

Hrbáč Lagardére (2003) (TV film) 

Oplatí sa vidieť. To je jeden z filmov, ktorý si pozriete hocikedy:)

plagát

Experiment (2001) 

Je to zdrcujúci pravdivý príbeh. Od začiatku až do konca som ho pozerala s otvorenými ústami a búchajúcim srdcom. Na rozdiel od mnohých názorov, mne sa obsadenie a herecké výkony páčili. Predstaviteľ hlavného hrdinu sa toho dokonale zhostil a vykreslil atmosféru vo "väzení". Samozrejme, ako tu viacerí spomínaju, dej je prehnaný a reality sa drží len do istého momentu. Ale predsa nebol by to film, keby si scenáristi niečo nedofarbili, to musíte uznať. Práve pre tieto "prešlapy" resp. vďaka nim, je to naozaj veľmi dobrý thriller.

plagát

Iron Man 2 (2010) 

Pravdu povediac, čakala som, že z toho budem mať lepší pocit. Keď už končne prišla akčná scéna, za okamih skončila a druhá vec, strášne veľa tam rozprávali a úplne zbytočne. Asi to bola len snaha predĺžiť už bez tak miestami oničom film. Herecké obsadenie bolo takmer dokonalé... no Scarlett Johansson ako nejaká tajná agentka? To ako ju vykreslili sa mi miestami zdá až trápne. Skôr sa mi hodí do prihlúplych filmov o láske.

plagát

Snehulienka to má v paži (2007) 

Až na ten záver, by som dokázala prekusnúť túto klasickú americkú rozprávočku v podaní Amandy Bynes. Kto ju pozná ako herečku (a v akých filmoch hrá), vie, čo ho čaká.

plagát

Z nuly hrdinom (2002) odpad!

Toto nemyslia vážne! Vydržala som presne 22 minut. Ak niekto uvažujete, o tomto filme, nepúšťajte sa doňho, je to maximálna strata času.

plagát

Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození (2004) 

Ja by som ten film až tak nezatracovala, myslím, že nikto nemohol čakať niečo prevratné. To je proste rozprávka, ktorá sa deje len vo filmoch. To by nebolo ono bez niektorých trápností :)

plagát

Modrá lagúna (1980) 

To je tak, buď tento film milujete alebo nenávidíte, ako vidím podľa hodnotení, prevažuje skôr tá druhá možnosť...Ale podľa mňa, oplatí sa aspon raz si to pozrieť.