Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenzie (30)

plagát

Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc (2013) 

Viete prečo majú strigy pokazené zuby? Lebo keď letia, sa smeju....:-) Ale važne... všimnite si, že keď tie strigy lietajú, všetky sú vysmiate aj keď dostane po papuli.... Keď som to videl prvý krát, tak som si povedal... Pane Bože.... čo to za kravinu. Ale odporúčam to vidieť aj druhý krát a názor zmeníte.... zabavíte sa nad detailmi... napríklad aj nad tým, že strigy zásadne pri lietaní sa rehocú.... Dobrá oddychovka... ale nie pre deti.... Takže 4 resp. 75%. Ale až po druhom zhliadnutí

plagát

Smrtonosná pasca: Opäť v akcii (2013) 

Nie, nie, nie... Prečo to bolo natočené....? Malo to skončiť trojkou. Ako keby sa chcelo poukázať po trojke, čo sa z deťmi McClaneho stalo. Štvorka dcéra, päťka syn. Ale to ma nezaujíma. Zaujímal ma McClane... nie jeho deti. Preto to považujem za niečo čo sa po trojke chce prilepiť na vcelku dobrú akčnú trilógiu McClaeho. Áno akčné je to fakt nabité... ale nepatrí to už k Smrtonosnej pasci. Snáď len toľko. Dávam 3 len z úcty k McClanemu. Inak by to bolo smutné hodnotenie. Keby že iný film O.K. bolo by vyššie, ale vrámci Smrtonosnej pasci žiaľ.

plagát

Dredd (2012) 

Len jedna a slabá! K remake pôvodného filmu sa to nepriblížilo ani len nejakou hláškou! (ako napr. v remake Totall recall - ten aspoň trochu pripomínal pôvodný film)... tu ani náznak. Je to niečo nové a iné. Ale k deju. Čo tam na tom filme bolo zaujímavé? Nič. Ja sa ale nečudujem, že potom v Amerike sa deju veci, ktoré sa tam v poslednej dobe deju. Stačí pozrieť toto kde lietajú trosky hlavy, vytvárajú sa diery do tela, lietajú vzduchom ruky a nohy a vzor násilia je na svete! Panstvo nič v zlom, ale toto je brak a film na zaplakanie!

plagát

Hnev Titanov (2012) 

Zhovadiť film sa dá všeliako a tento patrí k tým zhovadeným. Áno po technickej stránke je to fajn, veď ľudia majú radi dobre triky aj obludy...ale takto zhovadiť mytológiu dokáže len génius. A prečo? Kôli 3D trikom? Ľudia, radšej sa vráťme ku klasike 2D, ale dajme tomu úctu, lebo čím viacej debilín sa natočí z koláča mytológie v 3D, tým sa stáva smešnejšou. "Bohovia" mytólgie sa v "hrobe" obracajú! 3 body len za triky...

plagát

Vojna bohov (2011) 

Bože... plačem od tej natočenej hrôzy... 1 iba za Rourka a jeho chraplavý hlas.

plagát

Kráľovstvo nebeské (2005) 

Mnohí skritizovali film ako prepadák... no nenazval by som ho tak. Odvážiť sa poukázať na rozporuplnosť Križiackych výprav je odvaha! Ridley Scott len zvýraznil túto rozporuplnosť... Áno v mene Boha ideme dobiť Jeruzalem a vrátiť ho do kresťanských rúk ... a použijeme na to prostriedky, ktoré sú ohavné! Skvelá atmosféra, fantasticky vykreslený ranný stredovek... veľmi zaujímavo podkreslené hudbou... Obraz, hudba a magavýprava ma v tomto snímku jednoznačne presvedčili, že Scott to vie! JA SOM JERUZALEM! Úžasné! Áno dávam jednoznačne 5 hviezdičiek. Páčilo sa mi to a je to pozerateľné i viackrát.

plagát

Robin Hood (2010) 

Pozerám film, a začínam uvažovať... pre boha o kom ten film vlastne je? Žeby Robin Hood? To snáď hádam nie! Áno sme zvyknutý na niečo úplne iné... toto ale Robin Hood rozhodne nieje! Ale pozerám ďalej a čoraz viac ma môj názor na film presviedča a pán Scott ... hoci jeho filmy mám celkom rád, lebo je vždy veľkolepý ... teraz šľapol vedľa ... veď Robin bol predsa zbojník, zlodej, vyvrheľ ... a tu z neho máme SPASITEĽA Anglicka! Kriste Pane! Dve hviezdy LEN za výpravu a scény! Za scénar filmu by to bol prepadák!

plagát

Princ z Perzie: Piesky času (2010) 

tento rok tie trháky akosi nestoja za nič. Alebo je tam plno bla, bla, bla (Iron Man 2) alebo akcia je tak neuveriteľne rýchla a povrchná (Súboj titanov), že film doslova zakope... Ani film Princ z Perzie nie je výnimkou. Obsadenie síce veľmi dobré... ale kameraman ako keby mal parkinsonovu chorobu.... rozklepané, roztrasené... veľa sa tam kecá (aspoň sem tam aj hlod na zasmiatie) akcia síce zaujímavá - rozhodne častejšia ako pri Iron Manovi ... chýba jej však prekvapenie, ktoré východná kultúra v sebe skrýva (predsa len arabský svet skrýva veľa tajomstiev a pretaviť ich do trikov..... hm?) 3 hviezdičky, spracovanie námetu, obsadenia, pravdivosť arabských kulís a priestoru a skvelej hudby.

plagát

Iron Man 2 (2010) 

no žiaľ.... padol pod úroveň jedničky. Bla, bla, bla, bla ... nekonečne kecy, kde koniec vyvrcholí v biednu akciu. Som očakavál jednoznačne viac. A to som videl originál s titulkami.